Palvelut

Palvelut

Hotellit

Itse lentokentällä ei ole hotelleja, mutta sieltä on suora bussikuljetus seuraaviin hotelleihin: Borgo di Campagna - 6 kilometriä, Hotelli Stefania - 7 kilometriä, Hotelli Ollastu - 9 kilometriä, Hotelli Fenicottero Rosa - 11 kilometriä, Hotelli Colonna San Marco - 15 kilometriä ja Arathena - 17 kilometriä. Booking.com -sivusto tarjoaa laajan valikoiman hotelleja sekä online-varauspalvelun. Sivusto tarjoaa erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Olbian lentokentällä on kohtuullinen valikoima myymälöitä, baareja ja ravintoloita. Lentokentällä on myös yksi a la carte -ravintola.

Matkatavarat

Matkatavarasäilytys sijaitsee pysäköintialueen vieressä, palvelu on avoinna ainoastaan klo 07.00 ja 23.00 välisenä aikana. Matkatavarasäilytys on tarkoitettu vain matkustajille, ja tavaroita jätettäessä tulee esittää lentolippu sekä henkilöllisyystodistus. Normaalikokoisen laukun säilytys maksaa 5 €/vrk ja suurempikokoisen 7 €/vrk. Lisätietoa matkatavarasäilytyksestä saa neuvonnasta (kts.alla). Lähtöaulassa on löytötavaratoimisto, joka aukeaa klo 07.30 ja menee kiinni viimeisen lennon jälkeen (puh: +39(0)789 563 456).

Neuvonta

Tuloaulassa on neuvonta (puh: +39(0)789 563 444), josta saa yleisinfoa lentokentästä, lentoajoista ja kulkuyhteyksistä Sardinian suosituimpiin turistikohteisiin. Neuvonnassa voi varata myös hotellihuoneita ja tutustua Sardinian aktiviteettitarjontaan.

Yritykset

Terminaalin välikerroksessa on konferenssikeskus, joka toimii myös Sassarin yliopiston matkailualan opiskelijoiden koulutuskeskuksena. Konferenssikeskuksessa on sekä pieni että suuri, 250 henkilölle tarkoitettu, kokoushuone. Toimistotilat ovat hyvin varustettuja. Keskuksessa on myös sihteeripalvelu. Lentokentällä on viisi loungea ja yksi VIP lounge.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Uusi terminaali on sopeutettu liikuntarajoitteisille henkilöille. Terminaalissa on pyörätuoliramppeja, inva-wc-tiloja, hissejä ja puhelimia. Terminaalin lähellä on 40 invaparkkipaikkaa.

Muut palvelut

Ensiapuasema (puh: +39(0)789 68319) sijaitsee lentokentän ostosalueella, lähellä poliisiasemaa. Lähtöaulassa on kaksi pankkia: Banca di Sassari ja Banca Sanpaolo Imi. Pankkiautomaatit toimivat kaikkien pankkien korteilla, joissa on Cirrus- tai Maestrologo.