Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Juna-asema sijaitsee heti lähtöaulan ulkopuolella. Asemalta on suora junayhteys Pisaan (yhdensuuntainen lippu € 1.10) ja Firenzeen (€ 5.10). Junalippuja myydään tuloaulan neuvontapisteessä. Juna-aikataulu löytyy lentokentän internet-sivuilta.

Auto ja bussi

Pisan lentokenttä sijaitsee Firenze-Pisa-Livorno -moottoritien varrella (A12-tie, Genovan liittymä). A12-moottoritie yhdistyy Firenzeen kulkevaan A11-tiehen. Lentokenttä sijaitsee todella lähellä kaupunkia, joten matka Pisan keskustaan kestää vain 10 minuuttia.

Autonvuokraus Pisan lentokenttä Galileo Galilei

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Auto Europa, Avis, Sixt, Easy Car, Europcar, Hertz, Thrifty ja Maggíore. Liberty Rent International on erikoistunut luksusautojen ja niiden kuljettajien vuokraamiseen. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri palveluntarjoajien hintoja.

Compagnia Pisana Trasportin bussit kulkevat 20 minuutin välein Pisaan. Luccaan kulkevat bussit pysähtyvät myös Pisan keskustassa. Bussilippu maksaa € 0.85, ja on voimassa tunnin ajan.

Lentokentälle kulkeva pikabussiyhteys ajaa myös Firenzen SM Novella-asemalle. Bussit kulkevat 11 kertaa päivässä, kello 08.40-22.00 välisenä aikana.  

Taksi

Tuloaulan ulkopuolella on taksiasema (puh: +39(0)50 541 600). Taksimatka Pisaan maksaa € 5.00 - € 7.00. Viikonloppuisin ja pyhinä matkasta veloitaan 2 euron lisämaksu. 

Lentokentältä voi matkustaa myös Pisa Taxi Cooperation -yhtiön ryhmätakseilla. Taksit lähtevät kymmenen minuutin välein, ja niihin mahtuu kahdeksan matkustajaa. Hinta on kiinteä (rautatieasema: € 2.50, Pisan kalteva torni € 4.00). Ryhmätaksiasema sijaitsee suoraan uloskäynnin edessä.  

Lentokentän pysäköinti

Katettua, pitkäaikaiseen pysäköimiseen tarkoitettua parkkihallia voivat käyttää myös henkilöt, jotka ovat lentokentällä vain tuomassa tai hakemassa matkustajia. Ensimmäiset 30 minuuttia ovat maksuttomia. Katettu parkkihalli sijaitsee lähellä lähtöaulaa.