Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja, mutta Pisan kaupunki sijaitsee todella lähellä. Jolly Hotel Cavalieri (puh: +39(0)50 43290) ja Hotel D'Azeglio (puh: +39(0)50 500 310) sijaitsevat Pisan keskustassa, noin kahden kilometrin päässä lentokentästä. Booking.com tarjoaa lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelun. Sivusto tarjoaa laajan valikoiman hotelleja sekä erinomaiset internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Pisan lentokentällä on kaunis ostosalue nimeltä "La Corte". Tavanomaisten myymälöiden lisäksi alueella on parturi-kampaamo. Lentokentän tax free-myymälä on ainoastaan matkustajille, ja sitä kutsutaan asianmukaisesti nimellä "Free Shop".

Lentokentän päähallissa on baari ja pizzeria. Terminaalin ensimmäisessä kerroksessa on itsepalveluravintola Puccini. Lisäksi lentokentältä löytyy à la cart ravintola Mascagni. 

Matkatavarat

Matkatavarat voi jättää säilytykseen neuvontapalveluun, hinta € 7.00 /vrk.

Neuvonta

Neuvontapalvelu löytyy tuloaulasta (puh: +39(0)50 849 300). Neuvonnasta voi ostaa bussi- ja junalippuja. Turisti-info sijaitsee heti tuloaulan ulkopuolella (puh: +39(0)50 503 700).

Yritykset

Pisan lentokentän business centerissä on konferenssitila (kapasiteetti: 50 henk.) ja kaksi pienempää kokoushuonetta. Huoneita voi vuokrata numerosta: +39(0)50 849200. Galileo Gold Card-kortin omistajat (€ 550 /vuosi) ovat oikeutettuja 25 prosentin alennukseen.

Lentokentän VIP Lounge on avoinna kaikille businessluokan matkustajille, Galileo Gold Card -kortin omistajille ja niille henkilöille, jotka maksavat lentokentän lippupalvelussa 9.50 euron suuruisen maksun. Lounge sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, ja siellä on internet-yhteys. 

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Liikuntarajoitteisten henkilöiden opn erittäin helppo liikkua lentokentällä. Lentokentällä on pyörätuoliramppeja, inva-wc-tiloja ja -hissejä. Yksin matkustavien vammaisten on mahdollista saada henkilökohtaista avustusta lentokentällä. 

Muut palvelut

Lentokentältä voi ostaa viimehetken lentolippuja (puh: +39(0)50 849404). Lentokentältä voi ostaa jopa junalipun Lontoossa sijaitsevan Gatwickin lentokentältä Victorian asemalle. 

Lentokentällä on tietokoneita, joissa on internet-yhteys (Telelink Internet Kiosk). Ensimmäisessä kerroksessa on pankki (Cassa de Risparmio di Pisa), pankkiautomaatti ja posti. "La Corten" osotosalueella on valuutanvaihtopiste. 

Lisäksi lentokentällä on rokotusasema (puh: +39(0)50 43076).