Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä mutta sieltä pääsee bussilla Innsbruckin rautatieasemalle. Tältä asemalta lähtee junia muun muassa Seefeldiin, St. Antoniin ja Kitzbüheliin.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee suoraan Innsbruckin eteläpuolella kulkevan A12-moottoritien varrella. lentokenttäliittymä on merkitty selvästi (Innsbruck West/Flughafen). Saksasta tultaessa (rajanylitys Mittenwald/Scharnitz) lentokentälle johtavalla tiellä ei tarvitsee maksaa tiemaksua. Tieltä pitää kääntyä Bundesstrasse 171-tielle (Völs Kranebitten/Flughafen).

Paikallisbussi F ajaa 15 minuutin välein Innsbruckin rautatieasemalle. Bussilippu maksaa 1,50 €.

Autonvuokraus - Innsbruckin lentokenttä

Parkkihallin 3 maatasossa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Denzeldrive (National/Alamo), Hertz, Avis, Budget, Sixt ja Europcar. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on vapaita takseja, joilla pääsee Innsbruckin keskustaan 10-15 minuutissa. Taksimatka maksaa noin 12 €. Lentokentän Internet-sivuilla on luettelo taksihinnoista muihin kohteisiin.

Pysäköinti lentokentällä

Lentokentällä on kaksi pysäköintialuetta (P1 ja P2) ja parkkihalli. Auton voi parkkeerata ilmaiseksi ensimmäisten 30 minuutin ajan, ja sen jälkeen pitää maksaa 1,30 €7tunti mutta kuitenkin enintään 13 €/vrk. Parkkeeraaminen maksaa viikolta 57 € ja kahdelta viikolta 90 €.