Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja. Lähin hotelli on Sporthotel Penz (puh: +43(0)512 22514 0). Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Terminaalissa on rajoitettu määrä baareja ja kahviloita. Terminaalissa on tietysti aito itävaltalainen leipomo. Lentokentällä on iso myymälä, josta voi ostaa sanoma- ja aikakausilehtiä, kirjoja, videoita. Kentällä on myös verovapaa myymälä.

Matkatavarat

Tuloaulassa on löytötavarapiste. Myös useiden eri lentoyhtiöiden työntekijät auttavat löytämään lennon aikana hukkuneita tavaroita.

Neuvonta

Terminaalissa on yleisneuvontapalvelu, johon saa yhteyden myös soittamalla lentokentän yleiseen puhelinnumeroon. Tuloaulassa on lisäksi monta matkatoimistoa.

Yritykset

Lentokentällä on rajoitetut palvelu liikematkustajille. Terminaalissa olevan VIP-tilan voi varata Markkinointiosaston kautta (puh: +43(0)512 22525 164). Lehdistötilaisuudet järjestetään yleensä ‘Fliegerstüberl’ -ravintolassa (puh: +43(0)512 22525 750).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Parkkihallissa on liikuntarajoitteisille matkustajille varattuja parkkipaikkoja. Terminaalissa on lisäksi pyörätuolilla liikkuville henkilöille hissi ja erikoisvarustettu wc.

Muut palvelut

Ensiavun tarjoaa Tyrol Air Ambulance (puh: +43(0)512 22422). Terminaalissa on Bank für Tirol und Vorarlberg -pankin sivukonttori ja monta pankkiautomaattia.