Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja. Booking.com tarjoaa lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varausjärjestelmän. Sivusto tarjoaa laajan valikoiman hotelleja ja erinomaiset internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Heraklionin lentokentällä on rajallisesti myymälöitä ja ravintoloita. Lentokentällä on ainoastaan yksi ravintola (ennemmän välipalabaari) ja viisi kahvilaa. Hinnat ovat korkeat sekä myymälöissä että ravintoloissa.  

Matkatavarat

Matkatavarat voi jättää säilytykseen pysäköintialueen sisäänkäyntiin. Säilytyspalvelu on virallisesti avoinna 24h/vrk, mutta siellä ei ole aina henkilökuntaa. Palvelu ei ole halpa: Keskikokoisen matkalaukun säilyttäminen maksaa helposti € 12.00 /päivä.

Matkatavaroiden katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi neuvontaan. Ilmoitus tulee tehdä heti, sillä myöhemmin matkalaukun katoamisesta ei voi tehdä reklamaatiota!

Neuvonta

Tuloaulan matkatavaroiden luovutushallissa on neuvontapiste (puh: +30(0)2810 397129).

Yritykset

Heraklionin lentokentällä ei ole vuokrattavia toimistotiloja tai kokoushuoneita.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokentällä on hyvin rajoitetut palvelut liikuntarajoitteisille henkilöille. Lentokentällä on useissa paikoissa portaita ja matkatavaroiden luovutusaulassa on ainoastaan yksi inva-wc. Liikuntarajoitteisten matkustajien on mahdollista pyytää apua saapumisessa ja lähdössä. Helpommin asia järjestyy lentoyhtiön kautta.

Muut palvelut

Heraklionin lentokenttä on pieni, ja siellä on vain vähän palveluita. Lentokentällä on yksi pankki ja yksi pankkiautomaatti.