Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Korfulla ei ole junia.

Auto ja bussi

Lentokentältä pääsee Korfun kaupunkiin ainoastaan yhtä tietä.

Tuloaulan vieressä on bussiasema, jolta pääsee bussilla Korfun kaupungin bussiterminaaliin ja Platia Y Theotokille (kutsutaan myös San Roccopleiniksi). Bussit lähtevät asemalta moniin eri kohteisiin Korfulla. 

Suurin osa lentokentällä nähtävistä busseista on matkatoimistojen tilausbusseja. Melkein kaikki lomamatkat Korfulle sisältävät kuljetuksen hotelliin.

Autonvuokraus - Korfun lentokenttä

Tuloaulassa on autovuokraamoja ja siellä on edustettuina ainakin seuraavat kansainvälisesti tunnetut autovuokraamot: Budget, Hertz ja Europcar. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan ulkopuolella on takseja. Hinnasta pitää sopia etukäteen. Taksimatka koillisrannikon lomakohteisiin maksaa normaalisti noin 30 € ja Korfun kaupunkiin 10 €.

Pysäköinti lentokentällä

Lentokentällä ei ole tarpeeksi pysäköintitilaa; yhteensä noin 120. Auton voi parkkeerata ei-viralliselle paikalle silloin, kun se ei ole liikenteen esteenä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Korfun lentokentällä liikennöi suuria tilausbusseja.