Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja mutta Korfun kaupunki sijaitsee lähellä, ja saarella on rajaton määrä hotelleja ja lomakeskuksia. Suurin osa hotelleista löytyy koillisrannikolta. Lounaisrannikon Kavos on erityisesti nuorison suosiossa.

Korfun kaupungin liikemieshotelli on Corfu Palace Hotelli (puh: +30(0)2661 031749). Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotelleja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Korfun pienellä lentokentällä on rajoitetusti palveluita. Kentällä on ainoastaan muutama baari ja kahvila sekä pari myymälää, joiden hinnat ovat korkeat.

Matkatavarat

Matkailukauden aikana (heinä-elokuussa) ja erityisesti kiireisinä päivinä (maanantaisin ja perjantaisin) matkatavaroita saa odottaa kauan. Matkatavaroiden ilmestyminen kuljetushihnalle kestää aina yli tunnin. Lentokentällä ei ole matkatavarasäilytystä. Kadonneita matkatavaroita voi kysyä neuvonnasta.

Neuvonta

Tuloaulassa on neuvontapalvelu. Lentoyhtiöiden omat palvelupisteet ovat auki ainoastaan juuri ennen lentoja ja niiden jälkeen.

Yritykset

Lentokentällä ei ole liikematkustajille suunnattuja palveluita. Kokous-, konferenssi ja muut liikematkustajille suunnatut palvelut löytyvät Corfu Palce Hotellista (katso Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokentällä on muutamia liikuntarajoitteisille matkustajille suunnattuja palveluita, kuten erikoisvarustetut wc:t ja varatut parkkipaikat.

Muut palvelut

Lentokentällä on pankkiautomaatteja, valuutanvaihtopiste, pankki sekä pieni postitoimisto.