Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Kyproksella ei ole junia.

Auto ja bussi

Larnacan lentokenttä sijaitsee Kyproksen etelärannikolla, viisi kilometriä Larnacan kaupungista etelään. Tärkeimmät turistirannat sijaitsevat etelärannikolla. Saaren pääkaupunki Nikosia sijaitsee 40 kilometrin päässä pohjoisessa.

Lentokentältä kulkee Larnacan keskustaan puolen tunnin välein kaupunkibussi, mutta se liikennöi vain maanantaista perjantaihin. Lentokentältä pääsee Nikosiaan vihreällä Intercity-bussilla (puh: +357(0)24 643 492).

Autonvuokraus - Kyproksen lentokenttä

Lentokentällä on kymmenen eri autovuokraamon toimistoa: Argus, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Astra, Petsas, Thames, Sixt ja Thrifty. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan katosta roikkuu kyltti, josta näkyy voimassaolevat taksihinnat useisiin kohteisiin saarella. Taksit löytyvöt tuloaulan edestä. Kyproksen lentokenttäkuljetus (puh: +357(0)26 323 422) ja Acropolis-kuljetus (puh: +357(0)24 622 000) huolehtivat taksi- ja minibussikuljetuksista.

Pysäköinti

Terminaalin edessä on suuri pysäköintialue. Kentällä ei ole erikseen lyhyt- tai pitkäaikaispysäköintialuetta, joten parkkeeraamisesta maksetaan aina kiinteä tuntihinta. Parkkeeraaminen ei ole kallista.