Palvelut

Palvelut

Hotellit

Tuloaulassa on palvelupiste, josta voi varata hotellihuoneita. Lentokentän ympäristössä olevat hotellit ovat: Larco Hotelli (puh: +357(0)24 657 006), Adonis Beach Hotelli (puh: +357(0)24 656 644) ja Layiotis Huoneistohotelli (puh: +357(0)24 624 700). Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Larnacan lentokentällä on hyvin rajoitettu määrä myymälöitä ja ravintoloita. Lähtöaulasta löytyy yksi baari ja yksi ravintola. Keskushallissa on kahvila.

Matkatavarat

Löytötavaratoimisto sijaitsee tuloaulassa olevien matkatavarahihnojen lähellä. Lentokentällä ei ole matkatavarasäilytystä. Kadonneet matkatavarat (puh: +357(0)24 643 314).

Neuvonta

Tuloaulassa on pieni Kyproksen matkailun edistämiskeskuksen toimisto. Lentokentällä on lisäksi useiden lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen palvelutiskejä.

Yritykset

Lähtöaulassa on Cyprus Airwaysin lounge, jossa on business-keskus (puh: +357(0)24 692 661). Business-keskuksessa voi käyttää faksia, kopiointikonetta ja Internetillä varustettuja tietokoneita. Larnacan lentokentällä ei ole kokoustiloja.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Terminaalirakennus soveltuu erittäin hyvin liikuntarajoitteisille matkustajille, sillä siellä on pyörätuoleja sekä erikoisvarustettuja hissejä ja wc-tiloja. Sisääntulon lähellä on invaparkkipaikkoja.

Muut palvelut

Lentokentällä on kolme pankkia ja muutama pankkiautomaatti. Tuloaulassa on posti ja ensiapuasema.