Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Maltalla ei ole junia.

Auto ja bussi

Valettaan johtava tie on merkitty selvästi tieviitoilla. Lentokentältä ajettaessa tulee ensin ajaa Marsan suuntaan, jolloin on jo Vallettaan johtavalla tiellä.

Bussilinja 8 liikennöi lentokentän ja Vallettan keskustan välillä. Bussi lähtee säännöllisin väliajoin lähtöaulan edessä olevalta bussipysäkiltä. Bussimatka Vallettaan kestää 30 minuuttia.

Autonvuokraus - Maltan lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National, Sixt ja Thrifty. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulassa on palvelutiski, josta voi ostaa taksilippuja. Maltalla on kiinteät taksihinnat kaikkiin kohteisiin. Taksimatka Vallettaan maksaa 13,98 €.

Pysäköinti lentokentällä - Maltan lentokenttä

Terminaalin yhteydessä on pysäköintialue, jonne mahtuu 650 autoa. Ensimmäiset kymmenen minuuttia ovat ilmaiset. Kolme tuntia maksaa 1,40 €, ensimmäinen vuorokausi 4,65 € ja sen jälkeen 2,90 €/vrk. Lisätietoa saa soittamalla Sterling Parks Ltd-yhtiöön (puh: +356(0)2369 6475).