Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Bergenin lentokentältä ei ole junayhteyttä mutta sieltä pääsee lentokenttäbussilla ja pikalautalla useaan kaupunkiin. Bussimatka Bergenin keskustaan kestää ruuhka-ajan ulkopuolisena aikana 25 minuuttia. Lisätietoa saa Norjan bussiyhtiön Internet-sivuilta.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Bergenin keskustasta. Lentokenttä sijaitsee suoraan Bergenistä Fleslandiin kulkevan 580/E39-moottoritien varrella. Lentokenttäliittymä on merkitty selvästi.

Bergenin lentokentältä pääsee Bergenin keskustaan lentokenttäbussilla. Bussi liikennöi arkisin kello 06.00 ja 21.00 välisenä aikana. Bussilla pääsee myös Nesttuniin ja Fyllingsdaleniin.

Autonvuokraus Bergen Fleslandin lentokenttä

Tuloaulasta löytyy seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Bugdet, Avis, Europcar, Hertz ja Sixt. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti usean autovuokraamon hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on taksiasema. Taksin voi tilata myös etukäteen; Bergen Taxi tai Norges Taxi. Nämä taksiyhtiöt veloittavat Bergenin keskustan ja lentokentän välisestä matkasta kiinteän hinnan. Hinta on päivisin NOK 295,00, öisin NOK 345,00 ja pyhinä NOK 395,00 (vuoden 2008 hinnat).

Taxi1-takseilla ei ole aloitusmaksua. Taksit on varustettu kahdella lastenistuimella.

Lentokentän pysäköinti

Bergenin lentokentällä on noin 3500 parkkipaikkaa. Edullisempi pysäköintialue sijaitsee vain 500 metrin päässä lentokentästä. Lisätietoa pysäköinnistä saa soittamalla Europarkin numeroon +47(0)22 05 34 70.