Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä on hotelli: Clarion Hotelli Bergenin lentokenttä (puh. +47(0) 56 10 00 00). Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset (Internet)hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Bergenin lentokentällä on paljon ravintoloita, baareja, myymälöitä, pikaruokaravintoloita ja verovapaiden tuotteiden myymälä. Hinnat ovat melko korkeat.

Matkatavarat

Matkatavarasäilytys sijaitsee lentokentän katutasossa turvatarkastuksen lähellä. Löytötavaroita voi tiedustella soittamalla lentokentän palvelukeskuksen numeroon +47(0) 67 03 15 55 tai lähettämällä sähköpostia.

Neuvonta

Terminaalirakennuksessa on palvelutiski, josta saa lentokenttää ja lentoaikatauluja koskevaa tietoa. Palvelukeskus puh. +47(0) 67 03 15 55 tai infosenteret.bergen@avinor.no.

Yritykset

Lentokentällä on konferenssikeskus. Yleisten liikematkustajille suunnattujen palveluiden lisäksi keskuksessa on viisi kokoushuonetta 6-27 henkilölle. Lisätietoa saa soittamalla lentokentän neuvonnan numeroon +47(0) 67 03 15 55.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Liikuntarajoitteisten henkilöiden on helppo liikkua terminaalirakennuksessa.

Muut palvelut

Lentokentällä on pankki ja monta raha-automaattia.