Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Madeiralla ei ole junia.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee lähellä Santa Cruzia, 16 kilometrin päässä Funchalin kaupungista. Madeiralla on ainoastaan yksi tie, joka johtaa pääkaupungista lentokentälle (Via Rápida). Matka kestää noin 15 minuuttia. Lentokentältä lähtee noin puolen tunnin välein busseja Funchaliin, Machicoon ja Caniçoon. Aerobus-lenttokenttäbussi kulkee lentokentän ja Praia Formosan välillä (ilmainen TAP:n matkustajille, muut matkustajat € 4.00).

Autonvuokraus Madeiran lentokenttä

Terminaalissa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Auto Jardim, Avis, Hertz, Drive, Europcar ja Rodavante. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri palveluntarjoajien hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on taksiasema. Taksimatka Funchaliin maksaa noin € 25.00, Garajauun € 17.50 ja Machicoon € 10.00. Öisin, sunnuntaisin ja pyhinä matkasta veloitetaan 20 prosenttia enemmän.

Lentokentän pysäköinti

Lentokentällä on viisi pysäköintialuetta. P1-alueella parkkimaksu on ensimmäiseltä tunnilta € 0.60, ja seuraavilta tunneilta € 1.00. P2-alue maksaa € 0.50 /tunti tai € 11.00 /vrk. Pysäköintialueille 5, 6 ja 7 voi parkkeerata ilmaiseksi ensimmäiset 45 minuuttia, jonka jälkeen parkkimaksu on € 0.30 /tunti tai € 3.00 /vrk.