Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja, mutta niitä löytyy Funchalin hotellialueelta (kaupungin länsiosa). Booking.com tarjoaa lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelun. Sivusto tarjoaa laajan valikoiman hotelleja sekä erinomaiset internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on vaatimaton valikoima baareja, ravintoloita ja myymälöitä. Lähtöaulassa on Aldeasan tax free-myymälä. Lentokentältä voi ostaa paikallisia tuotteita (mukaan lukien viinejä).

Lentokentän ylimmässä kerroksessa (3-kerros) sijaitsevasta ravintolasta on upeat näkymät lentokoneisiin. 

Matkatavarat

Terminaalin vieressä oleva poliisiasema toimii myös löytötavaratoimistona (puh: +351(0)291 520 889). Lentokentän pohjakerroksessa on matkatavarasäilytys (hinta: € 1.50 /vrk). 

Neuvonta

Madeiran lentokentän neuvontapalvelu sijaitsee lentokentän ensimmäisessä kerroksessa (tuloaula). Pohjakerroksessa on Madeiran virallisen matkailutoimiston palvelupiste (puh: +351(0)291 524 933). Lentokentällä on myös Madeira Rural-varaustiski (majoituksen varaaminen maaseudulla, puh: +351(0)291 520 868).

Yritykset

Madeiran lentokentällä on kaksi VIP Loungea, yksi pohjakerroksessa ja yksi ensimmäisesä kerroksessa. Lentokenttä tarjoaa henkilökohtaisia saattajia lentokentälle saapuessa tai sieltä lähtiessä. Monipuolisin palvelu maksaa € 100 (kaksi henkilökohtaista avustajaa enintään kymmenen hengen ryhmälle).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokentällä on vammaisten erityistarpeisiin soveltuvia hissejä ja inva-wc-tiloja, mutta muuten lentokentällä on rajoitetut palvelut liikuntarajoitteisille. Lentokentällä ei ole sähköisiä ramppeja helpottamaan vammaisten sisääntuloa tai ulospääsyä.  

Muut palvelut

Lentokentällä toimii langaton internet-yhteys. Lentokentällä on kaksi pankkia, valuutanvaihtopiste ja pankkiautomaatteja. Tuloaulassa on myös positoimisto.