Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja. Lähimmät hotellit ovat Radisson SAS Hotel Lisboa (puh: +351(0)2 004 5000) ja Holiday Inn Lisbon (puh: +351(0)2 004 4000). Booking.com tarjoaa lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelun. Sivusto tarjoaa laajan valikoiman hotelleja sekä erinomaiset internet-hinnat. Lisätietoa Lissabonin hotelleista voi hakea myös internet-sivuiltamme.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on sopiva määrä myymälöitä ja ravintoloita. Tax free-osasto ei ole kovin suuri. Lentokentällä on paljon on virvoitusjuomia, suklaata ja makeisia myyviä automaatteja. Lentokentällä on jopa Harrods Café, joka löytyy lähtöaulan tullitarkastuksen jälkeen!

Matkatavarat

Lentokentän matkatavaroiden käsittely on joskus erittäin hidasta. Löytötavaroita voi tiedustella tuloaulan poliisiasemalta (puh: +351 (0)21 849 6132).

Neuvonta

Sekä tulo- että lähtöaulassa on neuvontatiskejä. Lisäksi lähtöaulassa on erityinen turisti-info, josta saa apua koskien hotellin varaamista ja kuljetuksen järjestämistä.

Yritykset

Tuloaulassa on yksi lounge: Ícaro Lounge. Lähtöaulan tullitarkastuksen jälkeisellä alueella on kaksi loungea: Apolo Lounge ha Ulisses Lounge. Kaikissa lougeissa on internet-yheys, puhelin ja faksi. Lisäksi monilla lentoyhtiöillä on omat lounget. Lissabonin lentokentän PR-palvelu (puh: +351(0)21 841 3500) tarjoaa apua kokousten, konferenssien ja lehdistötilaisuuksien järjestämisessä.  

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Portelan lentokentällä on paljon erityispalveluita vammaisille. Lentokentällä on pyörätuolirammpeja, sekä erityistarpeisiin muokattuja hissejä, wc-tiloa ja puhelimia. Terminaalien lähellä on erillisiä invaparkkipaikkoja.

Muut palvelut

Lentokentällä on ensiapuasema (tuloaula) ja vauvanhoitohuoneita. Lähtöaulan porttien lähellä on suihkutiloja, joiden käyttö ei ole mitenkään halpaa (melkein € 13.00). Joka puolella lentokenttää on pankkiautomaatteja. Valuutanvaihtopisteitä löytyy sekä tulo- että lähtöaulasta. 

Luokkaretket

Lentokenttä järjestää luokkaretkiä 6-15 -vuotiaille lapsille. Enintään 30 henkilölle tarkoitettu opastettu kierros kestää noin puolitoista tuntia. Lisätietoa luokkaretkistä saa Lissabonin lentokentän matkustajapalvelusta (puh: +351 (0)218 413 500).