Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole suoraa junayhteyttä. Lähimmät juna-asemat ovat Biarritzissa ja Bayonnessa.

Auto ja bussi

Biarritzin lentokenttä sijaitsee viisi kilometriä kaakkoon kaupungin keskustasta. Lentokentälle pääsee helposti D260:sta, joka tunnetaan myös Boulevard du B.A.B.:nä. Lentokentän eteläpuolella kulkee A63-moottoritie, joka yhdistää Bordeauxin ja San Sebastianin Espanjan Baskimaassa. Lentokentän liittymä on D810:llä, joka kulkee A63:lta Biarritziin päin.

Chronoplus-yhtiön bussit lähtevät lentokentältä Biarritzin juna-asemalle (C-linja, matka kestää n. 10 minuuttia) ja Bayonnen juna-asemalle (linjat 8A/8B, matka kestää n. 30 minuuttia). Myös ATCRB-yhtiö kulkee Biarritzin asemalle ja sieltä Bidartiin, Guétharyyn, St-Jean-de-Luziin ja Hendayeihin.

Bussiyhtiö PESA lähtee kerran päivässä (klo 15.30) lentokentältä San Sebastianiin Espanjaan.

Autonvuokraus Biarritzin lentokentällä

Biarritzin lentokentän tuloaulasta löytyy viisi autovuokraamoa: Avis, National-Citer, Europcar, Hertz ja Sixt. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Takseja on saatavilla heti tuloaulan edessä. Matka Biarritziin maksaa noin 12€ ja Bayonneen muutaman euron enemmmän.

Pysäköinti lentokentällä

Ensimmäinen puoli tuntia on ilmainen kaikilla Biarritzin lentokentän pysäköintialueilla. P3-parkkialue lyhytaikaiseen pysäköintiin sijaitsee suoraan terminaalin ulkopuolella. Ensimmäinen tunti maksaa 1.50€, toinen 2.50€ ja kolmas 3.50€. P3:n vieressä on kaksi muuta parkkialuetta - P0 ja P8, joissa päivähinta on 15€ ja kymmenen päivää maksaa 75€. Pitkäaikaispysäköinti on lähellä lentokenttäalueen sisääntuloa, ja siellä päivähinta on 11.50€ ja kymmenen päivää maksaa 55€.

Lisätietoa Biarritzin lentokenttäpysäköinnistä saa puhelimitse numerosta: +33(0)5 5943 8332.