Palvelut

Palvelut

Hotellit

Biarritzin lentokentällä ei ole hotellia, mutta sen rajamailla on esimerkiksi Hôtel Campanile Biarritz‎ (puh: +33(0)5 59 41 19 19) ja Inter Hotel Amarys (puh: +33(0)5 5901 0404). Biarritzin keskustassa voi valita useista hotelleista. Muun muassa: Hotel de l'Océan Biarritz Centre (puh: +33(0)5 5924 0327), Brit Hotel (puh: +33(0)5 9914 9750) lähellä vanhaa satamaa sekä merenrannan eksklusiivinen ja kallis Hotel du Palais‎ (puh: +33(0)5 5941 6400). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Biarritzin lentokentällä on rajoitetusti myymälöitä ja ravintoloita. Siellä on yleiskauppa, joka myy sanoma- ja aikakausilehtiä, savukkeita sekä joitain paikallisia tuotteita. Kentällä on myös Quicksilverin liike, joka myy surffitavaraa. Vaatimaton ravintola ja kahvila täydentävät koko tarjonnan.

Matkatavarat

Yleinen neuvontapiste toimii myös löytötavaratoimistona, ja sinne voi ottaa yhteyttä soittamalla lentokentän päänumeroon +33(0)5 5943 8383.

Neuvonta

Neuvontapiste sijaitsee terminaalin keskellä.

Yritykset

Biarritzin lentokentällä on kaksi neuvotteluhuonetta, joissa on molemmissa tilaa enintään 18 hengelle. Lisätiedoa sähköpostitse: secretariat@biarritz.aeroport.fr. Kentällä on myös vaatimaton VIP lounge. Hotel Campanile lentokentän rajalla tarjoaa pienen ja yksinkertaisen neuvottelutilan 25 hengelle. Paremmat ja laajemmat yrityspalvelut löytää hotelleista Biarritzin keskustassa.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Invalidipaikat on varattu P0-parkkialueella. Hissit ja wc:t on myös mukautettu pyörätuoleissa matkustaville. Lisäksi pyörätuoleja saa lainaksi lentokentältä. Monissa paikoissa, mukaanlukien parkkialuiden lähistöt, on puhelimia, joista voi soittaa avustusta.

Muut palvelut

Langaton verkko on saatavilla lentokentällä, ja rahaa voi nostaa pankkiautomaateista. Ensiapupalveluihin saa yhteyttä yleisen neuvontapisteen kautta.