Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentän ja Pariisin nopean paikallismetroverkoston (RER) välillä kulkee kaksi lentokenttäjunaa. ADP-juna kulkee Gare d'Austerlitz-asemalle (RER-linja C St. Micheliin, Invalidesiin ja Porte Maillotiin). Orlyval-juna yhdistää lentokentän Antony-aseman kanssa (RER-linja B Denfert-Rochereau, St. Micheliin, Châtelet-les-Hallesiin ja Charles de Gaullen lentokentälle).

Auto ja bussi

Lentokentältä pääsee useita teitä pitkin Pariisiin, riippuen matkakohteesta. Porte d’Orléansiin: moottoritie A6a, Porte de Gentillyyn: moottoritie A6b, Porte d'Italieen: valtatie N7, Charles de Gaullen lentokentälle: moottoritie A1, Porte de Bagnoletiin: moottoritie A3.

Lentokentän bussiasemalle on ilmainen bussikuljetus kummastakin terminaalista. Denfert-Rochereaun metroasemalle pääsee Orlybussilla ja Villejuif-Louis Aragonin metroasemalle Jetbussilla. Air Francen lentokenttäbussit pysähtyvät Porte d'Orléansissa, Gare Montparnassella, Durocissa ja Gare des Invalidesilla. Lisäksi lentokentältä pääsee lentokenttäbussilla Pariisin keskustaan. Keskustasta kulkee monia paikallisbusseja lentokentälle.

Autonvuokraus Pariisi Orlyn lentokenttä

Kummassakin terminaalissa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Budget, Europcar, Hertz, National ja Sixt. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sisvuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri palveluntarjoajien hintoja. Aerobikes (puh: +33(0)1 4075 1350) vuokraa moottoripyöriä. Moottoripyörän voi vuokrata myös kuljettajan kanssa.

Taksi

Kummankin terminaalin tuloaulan edessä on taksitolpat. Matka Pariisin keskustaan maksaa noin € 25.00. Matka-aika: ruuhka.aikojen ulkopuolisena aikana noin 30 minuuttia. Limusiineja ja autonkuljettajia voi tiedustella lentokentän limusiinipalvelusta (puh: +33(0)1 4071 8462).

Lentokentän pysäköinti

Kummankin terminaalin lähellä on lyhytaikaispysäköintejä (Itä-Orly: P0, P2 ja P5, etelä-Orly: P1 ja P3). Ensimmäinen parkkitunti maksaa € 2.90. P4 ja P7 ovat pitkäaikaispysäköintejä (€ 1.60 /tunti). Näiltä pysäköintialueilta on ilmainen bussikuljetus termminaaleihin.