Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä on kaksi hotellia, joihin on ilmainen bussikuljetus. Hilton Paris Orly (puh: +33(0)1 4512 4512) ja Ibis Orly (puh: +33(0)1 5670 5050). Booking.com tarjoaa lisää hotellivaihtoehtoja sekä online-varauspalvelun. Sivusto tarjoaa laajan valikoiman hotelleja ja erinomaiset internet-hinnat. 

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on kohtalainen valikoima baareja ja ravintoloita. Itä-Orlyssa on 13 baaria ja kahdeksan ravintolaa. Etelä-Orlyssa on kahdeksan baaria ja kaksi ravintolaa. Kummassakin terminaalissa on myymälöitä, mutta itä-Orlyssa on parempi ja monipuolisempi tarjonta.

Matkatavarat

Lentokentällä ei ole matkatavaroiden säilytystä turvallisuussyistä. Kummankin terminaalin tuloaulassa on löytötavaratiski (etelä-Orly puh: +33(0)1 4975 3410, itä-Orly puh: +33(0)1 4975 4234).

Neuvonta

Molemmissa terminaaleissa on neuvontatiskejä. Etelä-Orlyssa neuvontatiskit sijaitsevat C- ja H-uloskäyntien lähellä sekä B-hallin ensimmäisessä kerroksessa. Itä-Orlyn lähtöaulassa on kolme neuvontatiskiä, ja tuloaulassa kaksi neuvontatiskiä. Neuvonnasta saa ilmaisia Pariisin karttoja. Lisätietoa saa soittamalla puhelinneuvontaplveluun.

Yritykset

Itä-Orlyssa on suuri business center (Centre d’Affaires, tel: +33(0)1 4975 1233), jossa on mahdollista käyttää puhelinta, faksia, kopiointikonetta ja sähköpostia. Business centerissä on vuokralla 16 kokoushuonetta, seitsemän toimistoa ja yksi lounge-tila. Etelä-Orlyssa on kolme suurempaa kokoushuonetta (maks. 200 henkilöä).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokentän parkkihalleissa on varattuja invaparkkipaikkoja. Lisäksi lentokentällä on pyörätuoliramppeja, invahissejä, inva-wc-tiloja ja invapuhelimia. Lisätietoa ja henkilöhtaista avustusta saa palvelutiskeiltä, jotka löytyvät itä-Orlyssa W-uloskäynnin vierestä ja etelä-Orlyssa E-uloskäynnin vierestä.

Muut palvelut

Kummassakin terminaalissa on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja. Itä-Orlyssa on ensiapuasema.