Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä, mutta Pau'n keskusasemalle kulkee lentokenttäbussi. Keskusasemalta lähtee junia lännessä sijaitseviin Bayonneen ja Biarritziin sekä idässä sijaitseviin Lourdesiin, Tarbesiin ja Toulouseen. Bordeaux'hon ja Pariisin on myös säännöllinen junayhteys.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee D716-tien varrella, jolta pääsee Bayonnesta Toulouseen kulkevalle auto route Pyrénéenne-moottoritielle (A64-E80). Pau'n liittymä on lentokentältä ajettaessa oikealla ja Bordeaux'n liittymä vasemmalla. Lentokentältä pääsee lentojen laskeutumissaikataulun mukaan kulkevalla lentokenttäbussilla Pau'n rautatieasemalle. Bussi pysähtyy matkan varrella myös seuraavissa paikoissa: Pau'n yliopisto, Place de Verdun ja Rue Valérie Meunier.

Autonvuokraus - Pau Pyrénées'n lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Budget, Europcar, Hertz, National/Citer ja Sixt. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on takseja. Taksimatka Pau'hun kestää noin 15 minuuttia ja maksaa noin 20 €.

Pysäköinti lentokentällä

Lentokentällä on kaksi pysäköintialuetta (P1 ja P2), joissa ensimmäinen päivä maksaa saman verran. Alle kolme tuntia maksaa 1 € ja 24 tuntia 10 €. Ensimmäisen päivän jälkeen on halvempaa parkkeerata P2:seen, jossa kolme päivää maksaa 17 €. P1-alueella kolmesta päivästä pitää maksaa 22 €.