Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja, mutta Pau on lähellä ja siellä on suuri määrä hotelleja kaikissa hintaluokissa. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on yksi ravintola, ‘Restaurant de l’Aéroport’ (puh: +33(0)5 5933 3323), joka koostuu pikkupurtavaa myyvästä baarista, lounasravintolasta (halvat menut) sekä á la carte -ravintolasta.

Ravintolan vieressä on kioski, josta voi ostaa sanomalehtiä, kirjoja ja tupakkatuotteita. Lentokenttämyymälä (puh: +33(0)5 5933 2445) on erikoistunut paikallisiin tuotteisiin, kuten viineihin, hanhenmaksaan, Armanjakkiin sekä makeisiin.

Matkatavarat

Yleisneuvontapiste toimii myös löytötavaratoimistona.

Neuvonta

Yleisneuvonpiste, CCI Infopiste (puh: +33(0)5 5933 3300) sijaitsee terminaalin pohjakerroksessa, tulo- ja lähtöaulojen välissä. Lentokentällä on lisäksi erillinen turisti-info, josta saa Pau'n ja Béarnin turistinähtävyyksiä ja aktiviteettejä käsitteleviä esitteitä. Samassa paikassa voi tehdä myös hotellivarauksia.

Yritykset

Lentokentällä on vain muutama, pienille ryhmille tarkoitettu kokoustila. Tiloihin on saatavilla catering-palvelu. Varausta varten tulee ottaa yhteys liikkeenjohdon henkilökohtaiseen avustajaan (puh: +33(0)5 5933 3359).

“Jacqueline Auriol” VIP loungen voi varata lentokentän Station Managerin kautta (puh: +33(0)6 5933 3354).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Pyörätuolilla liikkuvien henkilöiden on helppo liikkua lentokentällä, ja siellä muutama invaparkkipaikka. Henkilökohtaista apua saa neuvonnasta tai numerosta: +33(0)5 5933 3300. Lentoyhtiöiltä saa lainaksi pyörätuoleja.

Muut palvelut

Pau Pyrénées'n lentokentällä on muutama paikka, jossa toimii langaton Internet-yhteys. Lentokentällä on Crédit Agricole-pankin pankkiautomaatteja.