Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole vielä junayhteyttä. Suunnitelmissa on rakentaa kevytjunarata Bukarestin pohjoisasemalle.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee tärkeimmän valtatien, DN 1-tien varrella. Tie kulkee lentokentältä pääkaupunkiin. Lentokenttäliittymä on merkitty selvästi.

Lentokentän ja Bukarestin keskustan välillä kulkee erikoisbussi. Bussilinja on 783 Express, mutta se ei ole nimestä huolimatta nopea linja, sillä bussi pysähtyy monissa eri paikoissa. Matka keskustaan kestää noin 60 minuuttia. Bussi lähtee molemmista terminaaleista 15 minuutin välein.

Autonvuokraus - Bukarestin lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Budget, Europcar ja Hertz. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Molempien terminaalien tuloaulojen edestä löytyy takseja, Fly Taxi (puh: +40(0)21 201 9440). Taksi veloittaa jokaiselta kilometriltä RON 2,00. Lentokentällä on myös halvempia minibusseja, joihin mahtuu useita matkustajia. Ulkomaanterminaalin tuloaulassa on taksinvarauspiste. Takseihin kohdistuvat valitukset voi tehdä lentokenttäpoliisille (puh: +40(0)21 201 3242).

Pysäköinti lentokentällä

Lentokentällä on kaikkialla yhdenmukainen parkkihinta; 30 minuuttia maksaa RON 2,00. Lisätietoa pysäköinnistä (puh: +40(0)21 201 3374).