Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja. Lähin hotelli on Angelo Lentokenttähotelli (puh: +40(0)21 203 6500). Lentokentän vieressä on myös muita hotelleja, kuten vuonna 2006 avattu Hotelli Charter Otopenin lentokenttä, RIN Hotelli ja Confort Hotelli (puh: +40(0)21 350 4110).

Tuloaulassa on vastaanottotiski matkustajille, jotka ovat varanneet hotellihuoneen Marriottista, Intercontinentalista tai Hiltonista. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Ulkomaanterminaalin lähtöaulassa on muutama baari ja ravintola. Aulassa on myös monta automaattia, joista voi ostaa kahvia, teetä, virvokejuomia ja pikkupurtavaa. Myymälävalikoima on vaatimaton. Lentokentällä on esimerkiksi viinimyymälä ja romanialainen matkamuistomyymälä.

Matkatavarat

Matkatavarahallissa on löytötavarapisteitä. Löytötavarapisteet lentoyhtiön mukaan: Menzies (Air France, Air Moldova, Alitalia, British Airways, Czech Airlines ja Turkish Airlines puh: +40(0)21 204 2675), Globeground (Aeroflot, Austrian Airlines, Cimber Air, El-Al, Hemus Air, KLM/Northwest, Continental Airlines, Lot, Lufthansa, Malev, Olympic Airways, Swiss ja SyrianAir puh: +40(0)21 204 1043) tai Tarom (muut lentoyhtiöt puh: +40(0)21 201 4976).

Neuvonta

Kummassakin terminaalissa on neuvontoja, joihin saa yhteyden myös puhelimitse +40(0)21 204 1200 ja +40(0)21 204 1210.

Yritykset

VIP-tila tarjoaa seuraavat palvelut liikematkustajille: faksi, kopiointikone ja Internet. VIP-tilasta saa tietoa soittamalla lentokentän yleiseen puhelinnumeroon. Kokonaisvaltaisemmat palvelut ja kokoustilat löytyvät Golden Tulip Sky Gate Hotellista (katso Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokenttä soveltuu erinomaisesti liikuntarajoitteisille matkustajille. Lentokentällä on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja hissejä ja wc-tiloja.

Muut palvelut

Lentokentällä on pankki (Romanian Development Bank). Ulkomaanterminaalin tuloaulassa ja lähtöaulassa on pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä. Ulkomaanterminaalin lähtöaulassa postitoimisto. Lähtöaulan ensimmäisessä kerroksessa on Internet-kahvila. Lisäksi lentokentällä on kampaamo ja apteekki. Lähtö- ja tuloauloissa olevista erikoispuhelimista voi soittaa suoraan ensiapuun.