Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 18 kilometrin päässä Belgradin keskustasta, E70-moottoritien varrella (Belgrad-Zagreb). Pääkaupungin lounaisosista tai Länsi-Serbiasta tultaessa moottoritietä pitää ajaa kaksi kilometriä Zagrebin suuntaan, ja sen jälkeen Obrenovacin suuntaan. Muualta tultaessa moottoritietä pitää ajaa Belgradin suuntaan.

Lentokentältä kulkee tunnin välein erikoisbusseja Belgradin keskustassa sijaitsevalle Slavija-aukiolle. Bussi ajaa Fontana-aukion ja pääaseman kautta. Bussilippu maksaa DIN 160. Bussilinja 72 ajaa myös kaupungin keskustaan, ja bussilippu maksaa DIN 65.

Autonvuokraus - Belgradin Nikola Teslan lentokenttä

Lentokentällä on suuri määrä eri autovuokraamoja, mukaan lukien seuraavat suuret yhtiöt: Avis, Budget, Hertz ja Sixt. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan ulkopuolella on vapaita takseja. Takseilla on kiinteä hinta lentokentän ja Belgradin keskustan väliselle matkalle: DIN 700 tai 9,00 €. Tämä koskee ainoastaan virallisia takseja, jotka tunnistaa sinisestä, ovaalinmuotoisesta rekisterikilvestä ja auton katolla olevasta Belgradin vaakunasta. Ulkomaanterminaalin tuloaulan edessä on paljon laittomia taksikuskeja, joista monet pyytävät jopa kolminkertaista hintaa!

Pysäköinti lentokentällä

Lentokentällä on pitkäaikaiseen pysäköimiseen tarkoitettu parkkihalli. Terminaalin vieressä on suuri lyhytaikaispysäköintialue. Parkkihintoja voi tiedustella soittamalla lentokentän yleiseen puhelinnumeroon.