Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja. Belgradin keskustasta löytyy suurin osa kansainvälisistä hotelliketjuista. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman ja erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on rajoitettu määrä myymälöitä, ravintoloita ja baareja. Lentokentällä on kaksi ravintolaa ja neljä baaria, joista melkein kaikki löytyvät 1-terminaalista.

Matkatavarat

Matkatavarahallissa on löytötavaratoimisto (puh: +381(0)11 209 4854), josta voi kysyä myös lentokoneeseen jääneitä tavaroita. Jat Airwaysin lentokoneisiin jääneitä tavaroita voi kysyä Su-Port-yhtiön kautta (puh: +381(0)11 267 6374).

Neuvonta

Terminaalissa on monta neuvontapalvelua (‘Welcome Desk’). Lisäksi terminaalista löytyy lentokentän henkilökuntaa. Heidät tunnistaa helposti vaaleansinisestä työasusta.

Yritykset

Belgradin lentokentällä ei ole liikematkustajille suunnattuja palveluita. VIP-tila sijaitsee lähtöportin 22 vieressä.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Uusi kansainvälinen terminaali soveltuu erinomaisesti liikuntarajoitteisille matkustajille. Terminaalissa on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja hissejä ja wc-tiloja. Terminaalissa on lisäksi madallettuja lähtöselvitystiskejä.

Muut palvelut

Lentoasemalla on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja sekä posti. Vuonna 2007 terminaaliin asennettiin lähtöselvitysautomaatteja, joissa matkustajat voivat itse lähtöselvityksen. Automaattia käyttäviä lentoyhtiöitä ei vielä tiedetä. Tuloaulassa on ensiapuasema, johon saa yhteyden myös neuvonnoista. Myös vauvanhoitohuoneen avaimen saa neuvonnasta.