Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä. Lentokentältä pääsee bussilla Bratislavan rautatieasemalle.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee tärkeän D1-moottoritien varrella. Ajomatka Bratislavan keskustaan kestää 15 minuuttia (vähän kauemmin aamu- ja iltapäiväruuhkien aikaan). Lentokenttäliittymä (‘Letisko’) on merkitty selvästi.

Bussilinja 69 ajaa 10 tai 20 minuutin välein Bratislavan rautatieasemalle. Bussilippuja voi ostaa ainoastaan lippuautomaatista. Bussimatka keskustaan kestää noin puoli tuntia. Rautatieasemalta on hyvät rautatie- ja bussiyhteydet muualle kaupungissa, esimerkiksi Bratislava AS Mlynské Nivyn bussiasemalle pääsee johdinbussilinjalla 210.

Terravisionin (puh: +421(0)2 3303 3324) bussilla pääsee suoraan Wienin keskustaan. Bussi lähtee C-uloskäynnin edessä olevalta pysäkiltä.

Autonvuokraus - Bratislavan lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Hertz, Europcar ja Sixt. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä olevat taksit veloittavat korkean hinnan matkasta Bratislavan keskustaan. Jos taksin tilaa puhelimitse (puh: +421(0)2 4444 1111), matka maksaa Sk 200-350 riippuen liikenteen määrästä ja matkan kestosta.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin edessä olevalla lyhytaikaispysäköintialueelle parkkeeraaminen maksaa Sk 60 /tunti. Alueella on tilaa ainoastaan 500 autolle. P2-parkkihalli on halvempi vaihtoehto, ja sinne parkkeeraaminen maksaa Sk 300 /vrk ja Sk 800 /viikko. Tämän parkkihallin ja terminaalin välillä on bussikuljetus. Parkkipaikan varaaminen (puh: +421(0)2 4857 6261).