Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokenttä sijaitsee lähellä Bratislavaa, josta löytyy suuri hotellivalikoima. Jos Lentokentän lähellä on kaksi hotellia: City Hotelli Bratislava (puh: +421(0)2 2060 6100) ja hieno Hotelli Kamila (puh: +421(0)2 4594 3611), joka on rakennettu linnaan. Hotellin omistaa kuuluisa slovakialainen näyttelijä Kamila Magalova. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on rajoitettu määrä myymälöitä, ravintoloita ja baareja. Panorama ravintola (puh: +421(0)2 3303 5050) on á la carte -ravintola, ja se sijaitsee lähtöaulan toisessa kerroksessa.

Matkatavarat

Matkatavarahallissa on löytötavarapiste (puh: +421(0)2 3303 3389). Matkatavarasäilytys löytyy lähtöaulaa vastapäätä olevan pysäköintialueen vierestä.

Neuvonta

Tuloaulassa on neuvonpalvelu. Samassa paikassa on myös Bratislavan kulttuuri- ja informaatiokeskuksen toimisto, jossa voi tehdä hotellivarauksia. Toimistosta löytyy karttoja ja esitteitä turistinähtävyyksistä. Toimisto myy myös Bratislava City Card -kortteja, joilla voi muun muassa matkustaa ilmaiseksi julkisen liikenteen kulkuvälineissä.

Yritykset

Lähtöaulan toisessa kerroksessa on kaksi VIP-tilaa, joista toiseen mahtuu 20 ja toiseen 50 henkilöä. Tiloissa on rajoitetut palvelut liikematkustajille (faksi, kopiointikone). Hotelli Kamilasta (katso Hotellit) voi vuokrata tiloja seminaareja ja lehdistötilaisuuksia varten. Hotelli tarjoaa myös catering- ja sihteeripalveluita.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokenttä soveltuu liikuntarajoitteisille matkustajille. Terminaalissa on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja hissejä ja wc-tiloja. Neuvonnasta voi pyytää henkilökohtaista apua.

Muut palvelut

Lentokentällä on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja sekä yleisöpuhelimia. Ensiapuun saa yhteyden tuloaulassa olevan neuvonnan kautta.