Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Ljubljanan lentokentälle ei ole junayhteyttä. Rautateiden rakentamista on kuitenkin ehdotettu lentokentältä pääkaupunkiin ja Kranjiin.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 26 kilometriä pohjoiseen Ljubljanasta ja sinne on helppo päästä vuokra-autolla. Lentokenttä on A2-moottoritien (E61) varrella Ljubljanan ja Kranjin välissä. Lentokentän liittymä on selkeästi viitoitettu.

Lentokentän bussiasemalta on reittilinjat Ljubljanaan ja Kranjiin. Sieltä lähtee myös shuttle-bussi, jolla pääsee nopeammin Slovenian pääkaupungin keskustaan.

Autonvuokraus Ljubljanan lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Ljubljanan lentokentällä on kahdeksan autovuokraamoa: Atet, Avant, Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz ja Sixt. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Takseja (puh: +386(0)59 060 777) on rivissä tuloaulan edessä. Matka Ljubljanan keskustaan ei kuitenkaan ole halpa: pitää varautua maksamaan ainakin 45 euroa. Päivitetyt taksat löytyy Airport Taxin kotisivuilta, mistä voi myös varata taksin.

Pysäköinti lentokentällä

P1-parkkihalli sijaitsee terminaalia vastapäätä. Pysäköinti maksaa noin 2 euroa per tunti. Pitkäaikaisella ulkoilma-alueella pysäköinti maksaa 10 euroa per päivä ensimmäisten kolmen päivän ajan ja sen jälkeen 5 euroa per päivä.