Palvelut

Palvelut

Hotellit

Ljubljanan lentokentällä ei ole hotellia. Lähin majoitusvaihtoehto on vaatimaton Hotel Penzion Jagodic‎ (puh: +386(0)4 252 1333). Ljubljanan keskustassa on runsas valikoima hotelleja, muun muassa Grand Hotel Union Business (puh: +386(0)1 308 12 70), Ahotel Ljubljana (puh: +386(0)1 429 1598) ja viehättävä Antiq Hotel (puh: +386(0)1 421 3560). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Hiljattain rakennetusta ostosaulasta löytyy monia ravintoloita, kahviloita, baareja sekä myymälöitä. Tavallisten Duty Free -artikkeleiden ohella sieltä voi ostaa perinteisiä slovenialaisia tuotteita.

Matkatavarat

Ljubljanan lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Tietoa kadonneista tavaroista pitää selvittää lentokentän poliisilta. Matkatavarat on myös mahdollista suojata muovikelmulla.

Neuvonta

Lähtöaulassa on neuvontapiste Ljubljanan lentokenttään, sen palveluihin ja lentoaikatauluihin liittyen. Tuloaulasta löytyy useita matkanjärjestäjiä sekä turistitoimisto.

Yritykset

Ljubljanan lentokentällä on Business Lounge, VIP Lounge, iso neuvotteluhuone ja konferenssitila. Lisätietoa ja/tai varaukset numerosta +386(0)4 2061 414.

Mittavaa business-parkkia ja konferenssikeskusta (Aeropolista) on ehdotettu rakennettavaksi lentokentän pohjoispuolelle, mutta suunnitelmien toteuttamisajankohdasta ei ole pienintäkään tietoa.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Ljubljanan lentokentällä on huomioitu erinomaisesti vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille, mukautetut hissit ja wc:t sekä madallettuja yleisöpuhelimia.

Muut palvelut

Pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja on hajoittain terminaaleissa. Ensiapupisteeseen saa yhteyttä puhelimitse numerosta +386(0)4 2061 641. Lentokentällä on myös lasten leikkipaikkoja, hierontapaikkoja ja ilmainen langaton verkko (Wi-Fi). Lisäksi siellä on muutama internet-kioski.