Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

AeroExpress-juna kulkee lentokentän ja Moskovassa sijaitsevan Paveletskyn aseman välillä. Junamatka kestää 40-50 minuuttia ja maksaa 120 ruplaa. Saman matkan voi tehdä myös hitaammalla junalla, jolloin matka kestää 70 minuuttia.

Auto ja bussi

Tärkein lentokentän ja Moskovan välillä kulkeva tie on Kashirskoe -moottoritie. Tie alkaa etelämpänä, noin 22 kilometrin päässä Venäjän pääkaupungista. Lentokenttäliittymä on merkitty selvästi.

Lentokentältä kulkee moderneja lentokenttäbusseja Etelä-Moskovassa sijaitsevalle Domodedovskayan metroasemalle. Bussimatka kestää 25-30 minuuttia ja maksaa 30 ruplaa. Samantyyppisillä busseilla pääsee myös toiselle suurelle, Venäjän pääkaupungissa olevalla lentokentälle, Sheremetyevolle. Bussimatka kestää 90-120 minuuttia ja maksaa 200 ruplaa. Domodedovskayan metroasemalle kulkee myös minibusseja.

Autonvuokraus - Moskovan Domodedovon kansainvälinen lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Europcar, Hertz ja Sixt. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Molempien terminaalien edestä löytyy takseja. Taksimatka Moskovan keskustaan maksaa 1 100-1 800 ruplaa riippuen taksiyhtiöstä ja automallista. Lisätietoa taksien hinnoista saa soittamalla numeroon: +7(0)95 363 2777 tai +7(0)95 363 3089.

Pysäköinti lentokentällä

Tällä lentokentällä on 4 000 parkkipaikkaa, joille kaikille voi parkkeerata ilmaiseksi 15 minuutin ajan. Suoraan terminaalin edessä on lyhytaikaispysäköintialue, jolle parkkeeraaminen maksaa 100 ruplaa/tunti. Cargo -terminaalin vieressä on halvempi alue, joka maksaa 50 ruplaa/tunti. Lentokenttäalueen sisäänkäynnin vieressä on pitkäaikaispysäköintialue, joka maksaa 400 ruplaa/vrk. Lentokenttähotellin (Airhotel) vieressä oleva pitkäaikaispysäköintialue maksaa 300 ruplaa/vrk. Lentokentällä on myös ilmainen pysäköintialue mutta se sijaitsee tietysti kauimpana terminaalista.