Palvelut

Palvelut

Hotellit

Hotelli Ülemiste (puh: +372(0)603 2600) ja Hotelli Susi (puh: +372(0)630 3300) sijaitsevat lentokentän lähellä. Muut lentokentän lähellä olevat hotellit sijaitsevat keskustan itäpuolella: Reval Hotelli Olümpia (puh: +372(0)631 5333) ja Swissôtel Tallinna (puh: +372(0)624 0000). Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Tallinnan lentokentällä on erittäin rajoitettu määrä myymälöitä. Lentokentällä on vain yksi myymälä, josta voi ostaa tupakka- ja alkoholituotteita sekä hajuvesiä. yksi lehtikioski ja yksi melko erikoinen Havanas Humidor -kauppa, joka myy aitoja kuubalaisia sikareita. Myös ruokailupaikkoja on vähän. Ensimmäisessä kerroksessa on yksi kahvila ja turvatarkastuksen takana on kaksi baaria.

Matkatavarat

Löytötavaratoimisto sijaitsee tuloaulassa (puh: +372(0)605 8313). Lähtöaulassa on matkatavaroiden säilytyslokeroita, joiden käyttöä varten pitää mennä ensin neuvontaan. Lentokentällä on myös matkatavaroiden kantajia (puh: +372(0)605 8300).

Neuvonta

Neuvontapalvelun (puh: +372(0)605 88 88) työntekijöiltä saa lentokenttää ja lentoaikatauluja koskevan tiedon lisäksi myös tietoa julkisesta liikenteestä ja hotelleista.

Yritykset

Tallinnan lentokentän Lakeside Lounge on tarkoitettu Finnairin, LOT Polish Airlinesin, Aero Airlinesin, Lufthansan ja KLM:n businessluokan matkustajille sekä henkilöille, joilla on Priority Pass -kortti. Ilmaisten juomien ja pikkupurtavien lisäksi loungessa on Internet-yhteydellä varustettuja tietokoneita. Lounge on jaettu savuttomaan ja savulliseen osaa. Ülemiste Hotellissa on business-keskus sekä kokous- ja konferenssitiloja (katso Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Tallinnan lentokenttä soveltuu erinomaisesti liikuntarajoitteisille henkilöille. Lentokentällä on erikoisvarustettuja hissejä ja wc-tiloja sekä pyörätuoliramppeja. Koneeseen ja koneesta pääsee tarvittaessa ilmaisella pyörätuolilla. Suoraan terminaalirakennuksen edessä on liikuntarajoitteisille henkilöille varattuja parkkipaikkoja.

Muut palvelut

Tallinnan lentokenttä ei ole suuri mutta siellä on viisi matkatoimistoa, kolme pankkia, posti sekä monta valuutanvaihtopistettä ja pankkiautomaattia.