Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentän ja Alice Springsin välillä ei kulje junia.

Auto ja bussi

Alice Springsin lentokenttä sijaitsee kaupungista 15 kilometriä etelään. Sinne pääsee helposti vuokra-autolla Stuart Highwaytä pitkin.

Lentokenttäbussilla on yhteys moniin hotelleihin kaupungissa, ja sillä pääsee myös juna-asemalle (kuuluisaan Ghan-junaan Darwiniin).

Autonvuokraus Alice Springsin lentokentällä

Alice Springsin lentokentällä on viisi autovuokraamoa: Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Thrifty. Autonvuokraus-tiskit löytää läheltä matkatavaroiden luovutusaulaa. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Takseja on terminaalin edessä. Taksin voi myös varata puhelimitse Alice Springs Taxis -yhtiöltä (puh: +61(0)8 8952 1877).

Pysäköinti lentokentällä

Lyhytaikaiset parkkipaikat ovat suoraan terminaalin sisäänkäynnin edessä. Ne maksavat vähintään $4.00 per tunti. Pitläaikainen pysäköintialue sijaitsee terminaalistä itään. Siellä päivätaksa on $14.00, $41.00 neljältä päivältä ja $75.00 kahdeksalta päivältä. Sesonkina tämä pysäköintialue on usein täynnä, jolloin pysäköijät ohjataan toiselle parkkialueelle kauempana.