Palvelut

Palvelut

Hotellit

Alice Springsin lentokentällä ei ole hotelleja. Lähimmät hotellit ovat Bed & Breakfast Pathdorf (puh: +61(0)8 8952 0525) ja Alice Springs Airport Motel (puh: +61(0)8 8952 6611) kaupungin eteläosassa. Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja ja varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Ruokailu- ja ostosmahdollisuudet ovat rajoitetut: yksi ravintola, kahvila, matkamuistomyymälä, jalokiviliike ja kirjakauppa.

Matkatavarat

Kentällä ei ole erillistä löytötavaratoimistoa - neuvontapisteen henkilökunta voi auttaa. Kadoinneista esineistä voi myös tiedustella puhelimitse lentokentän yleisestä numerosta (+61(0)8 8951 1211).

Neuvonta

Autonvuokraus-tiskien vieressä on yleinen neuvontapiste, josta voi kysellä kenttään ja lentoaikataúluihin liittyvistä asioista.

Yritykset

Terminaalissa on kaksi loungea, mutta Alice Springsin lentokenttä ei tarjoa mitään yrityspalveluita. Alice Springsissä on suuri konferenssikeskus.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Alice Springsin lentokentällä on huomioitu erinomaisesti liikuntarajoitteiset matkustajat. Siellä on mukautetut wc:t ja puhelimet. Neuvontapisteestä voi pyytää pyörätuolin sekä avustusta lentokoneeseen nuosuun (Alice Springsin lentokentällä ei ole siirrettäviä matkustajasiltoja).

Muut palvelut

Valuuttaa voi vaihtaa Australian Way Gifts -matkamuistomyymälässä. Kentällä on myös kaksi pankkiautomaattia: toinen juuri turvatarkastuksen edessä ja toinen sen takana. Tupakointi ei ole sallittua lentokentällä, paitsi ravintolan ulkopuolella sijaitsevalla tupakointialueella. Verkkoyhteys on saatavilla ravintolan ja neuvontapisteen läheisyydessä.