Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Gold Coastin lentokentälle ei vielä ole junayhteyttä, mutta suunnitelmissa on jatkaa niin kutsuttua Gold Coast -linjaa lentokentälle. Lähin juna-asema Robina Station, jonne pääsee 761-bussilla.

Auto ja bussi

Gold Coastin lentokenttä sijaitsee 20 kilometriä etelään Surfers Paradisesta ja pohjoiseen Tweed Headsistä. Lentokenttä sijaitsee Gold Coast Highwayn ja Pacific Motorwayn välissä, ja sen takia sinne pääsee helposti vuokra-autolla.

Tuloaulan ulkopuolella on kioski, josta voi ostaa bussilippuja useisiin matkakohteisiin. Bussilinja 702 kulkee Gold Coast Highwayn kautta Surfers Paradiseen ja Southportiin. Bussilinja 761 kulkee Tweed Headsin ja Robinan välillä ja pysähtyy puolimatkassa Gold Coastin lentokentällä.

Autonvuokraus Gold Coastin lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Gold Coastin lentokentällä on kuusi autovuokraamoa: Avis, Budget, Europcar, Hertz, RedSpot ja Thrifty. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on Gold Coast Cabs -yhtiön takseja. Taksin voi varata yrityksen kotisivuilta. Matka Surfers Paradiseen maksaa noin 40 Australian dollaria.

Pysäköinti lentokentällä

Heti 1-terminaalin edessä on lyhytaikaispysäköintialue, ja suoraan sen takana on paikkoja pitkäaikaispysäköintiin. 2-terminaalin on pienempi parkkialue lyhytaikaispysäköintiin. Toinen pitkäaikaispysäköintialue sijaitsee hieman kauempana terminaaleista. Lisätietoa eri pysäköintimahdollisuuksista löytyy Gold Coastin lentokentän kotisivuilta.