Palvelut

Palvelut

Hotellit

Gold Coastin lentokentällä ei ole hotellia, mutta se sijaitsee suorassa yhteydessä suosittuihin rantakohteisiin, jotka tarjoavat paljon majoituspaikkoja. Lentokentän läheltä löytyy esimerkiksi Kirra Surf Holiday Apartments‎ (puh: +61(0)7 5589 0300), Golden Riviera Beach Resort‎ (puh: +61(0)7 5525 9800), Coolangatta Sands Hotel‎ (puh: +61(0)7 5536 7472) ja Tweed Ultima Apartments (puh: +61(0)7 5599 3500). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Gold Coastin lentokenttä on pieni, mutta siellä on kohtuullinen tarjonta ravintoloita, kahviloita, baareja sekä myymälöitä. Kaupat ovat pääosin suunnattu ranta-aktiviteettejä varten, joten niistä löytyy paljon surffitarvikkeita.

Matkatavarat

Terminaalin ulkopuolella, lähellä lyhtyaikaispysäköintiä on matkatavaroiden säilytyslokeroita. Isot matkalaukut eivät mahdu lokeroihin, ja niissä voi säilyttää tavaroita korkeintaan 24 tuntia.

Neuvonta

Kummassakin terminaalissa on neuvontapiste, josta voi tiedustella lentoaikatauluista ja lentokentän palveluista. Tuloaulan ulkopuolella on kulkuyhteyksiin erikoistunut neuvontapiste.

Yritykset

Gold Coastin lentokentällä on yksi lounge Jetstar Airlines -lentoyhtiön puolesta. Sinne pääsee ainoastaan Jetstarin matkustajat, ja se on pääasiassa suunnattu vanhemmille, jotka haluavat viihdyttää lapsiaan ennen lentoa.

Gold Coast on lomakohde, eikä se vedä puoleensa paljon liikematkaajia. Lentokentän läheltä voi kuitenkin varata neuvottelu- tai konferenssitilat, esimerkiksi Tweed Ultima Apartmentsin konferenssikeskuksesta (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Terminaalin uudistuksen yhteydessä Gold Coastin lentokentällä on huomioitu vammaisten itsenäinen liikkuminen. Sinne asennettiin pyörätuoliluiskia, mukautetut wc:t ja madallettuja yleisöpuhelimia. Lyhytaikaispysäköintialueella on varattuja paikkoja liikuntarjoitteisille matkustajille.

Muut palvelut

Molemmissa terminaaleissa on pankkiautomaatteja, ja ulkomaanterminaalissa on myös valuutanvaihtopisteitä. Langaton verkkoyhteys (Wi-Fi) on saatavilla.