Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokenttäbussilla pääsee Mt Edenin asemalle, jolta voi jatkaa matkaa junalla läntiseen Uuteen-Seelantiin. Etelään junalla suuntaavien pitää matkustaa eri bussilla Papatoetoen asemalle (katso alla). 

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee noin 21 kilometriä Aucklandin keskustasta lounaaseen. Lentokentälle pääsee ajamalla 20A- tai 20B-moottoriteitä. Ruuhka-aikojen ulkopuolisena aikana matka Aucklandiin kestää 40 minuuttia ja Manukau'un 20 minuuttia. 

Lentokentältä lähtee kaupunkibusseja 15 minuutin välein. Airbus Express -lentokenttäbussilla pääsee Aucklandin keskustaan ympäri vuorokauden. Bussilinjat 375 ja 380 ajavat lentokentältä Botanyn ja Manukaun keskustoihin. Lisätietoja ja aikatauluja voi tarkastella osoitteessa: MAXX matkatiedot (puh. +64(0)9 366 6400).

Autonvuokraus Aucklandin lentokenttä

Molemmissa terminaaleissa on autovuokraamoita: Avis, Europcar, Hertz, Thrifty ja Budget. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerran tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Vapaita takseja löytyy kummankin terminaalirakennuksen edestä. Taksimatka Aucklandiin maksaa noin NZD 70,00. Lentokenttäbussi maksaa noin NZD 35.00 henkilöltä.

Lentokentän pysäköinti

Lentokentällä on tarpeeksi sekä lyhyt- että pitkäaikaispysäköintipaikkoja. Pysäköintialueet sijaitsevat kävelymatkan päässä terminaaleista. Yksi vuorokausi lyhytaikaispysäköinnissä maksaa NZD 32.00. Viikko pysäköintialueella maksaa NZD 100.00. Lisätietoa Aucklandin lentokentän pysäköinnistä saa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: parking@aucklandairport.co.nz.