Palvelut

Palvelut

Hotellit

Hotelli The Grand Chancellor sijaitsee kolmen kilometrin päässä lentokentästä. Toinen lentokenttää lähellä oleva hotelli on lentokenttähotelli Jet Park. Booking.com tarjoaa lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelun. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman kilpailukykyisin hinnoin.

Myymälät ja ravintolat

Molemmissa terminaalirakennuksissa on (TaxFree-) myymälöitä, ravintoloita, baareja ja pikaruokaravintoloita.

Matkatavarat

Molemmissa terminaaleissa on matkatavarasäilytys. Hinta: NZD 15,00 /laukku/päivä. Matkatavarat voidaan myös sinetöidä. Käsimatkatavaroiden säilytys sijaitsee toisessa kerroksessa turvatarkastuksen jälkeisellä alueella, ja se maksaa NZD 3,00. Löytötavaroita voi tiedustella puhelimitse soittamalla numeroon: +64 (0)9 256 8813. Hävinneitä matkatavaroita voi tiedustella myös Internet-sivuilta.

Neuvonta

Lentokentällä on sinisiin takkeihin pukeutuneita vapaaehtoistyöntekijöitä (bluecoats), joilta voi pyytää lentokenttää koskevaa tietoa. Terminaalirakennuksissa on myös erilliset informaatiopisteet. Informaatiopisteisiin saa yhteyden myös puhelimitse (puh. +64 (0)9 275 6467).

Yritykset

Ulkomaanterminaalin toisessa kerroksessa sijaitseva Airport Camera Center tarjoaa palveluita liikematkustajille. Keskuksessa on useita vuokrattavissa olevia kokoustiloja. Varauksen voi tehdä soittamalla numeroon +64 (0)9 275 6265. Lisäksi lentokentällä on useita eri lentoyhtiöiden lounge-tiloja ja langaton Internet-yhteys.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokenttä tarjoaa erinomaiset palvelut liikuntarajoitteisille henkilöille. Terminaalirakennuksien lähellä on invaparkkipaikkoja. Lisäksi lentokentällä on pyörätuoliramppeja sekä erikoistarpeisiin soveltuvia hissejä, juomapisteitä ja wc-tiloja. Liikuntarajoitteisille henkilöille suunnatun erikoiskuljetuksen voi tilata soittamalla numeroon +64 (0)9 625 5599 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dartran@xtra.co.nz.

Muut palvelut

Kummassakin terminaalirakennuksessa on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä, raha-automaatteja, ensiapuasema ja rukoushuone. Lentokentällä on lisäksi lasten leikkihuoneita.