Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokentälle pääsee autolla Christchurchin keskustassa olevalta Cathedral-aukiolta ajamalla ensin Colombo Streetiä, ja sen jälkeen Bealey Streetiä ja Harper Avenueta. Harper Avenuelta tulee kääntyä oikealle, Fendalton Avenuelle ja ajaa tietä Hagley Parkin suuntaan. Fendalton Avenuelta pitää kääntyä Memorial Avenuelle. Lentokenttä sijaitsee Memorial Avenuen päädyssä olevan liikenneympyrän vieressä.

Lentokentältä pääsee monilla eri bussilla Christchurchiin. Airport Flyer -bussi ajaa puolen tunnin välein terminaalista Christchurchin keskustaan. Bussimatka kestää 30 minuuttia ja se maksaa NZD 7,00. Lentokenttäbussilla pääsee kaikkialle Christchurchissa, ja se maksaa NZD 12.00–NZD 18.00. Halvin vaihtoehto on paikallisbussilinja 10, Harewood–Cashmere. Bussilippu maksaa NZD 2.50, mutta matka kestää noin 40 minuuttia.

Autonvuokraus - Christchurchin kansainvälinen lentokenttä

Kummassakin terminaalissa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Budget, Hertz ja Maui Rentals. Thrifty-autovuokraamo löytyy ainoastaan kotimaanterminaalista. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan ulkopuolella on vapaita takseja. Taksimatka Christchurchin keskustaan kestää suunnilleen 15 minuuttia ja maksaa NZD 25.00–NZD 40.00.

Pysäköinti lentokentällä

Suoraan terminaalin vieressä olevassa uudessa parkkihallissa on tilaa 600 autolle, ja parkkimaksut ovat: ensimmäiset 30 minuuttia - NZD 4.00, ja sen jälkeen NZD 1.00 /15 minuuttia aina kahteen tuntiin asti. Kahden tunnin jälkeen parkkimaksu on NZD 3.00 /tunti mutta kuitenkin enintään NZD 25.00 /päivä. Pysäköintialueelle parkkeeraaminen maksaa ensimmäiseltä tunnilta NZD 4.00, ja sen jälkeen NZD 1.00 /20 minuuttia aina kahteen tuntiin asti. kahden tunnin jälkeen parkkimaksu on NZD 2.00 /tunti mutta kuitenkin enintään NZD 19.00 /päivä ja NZD 57.00 /viikko. Lisätietoa lentokentän pysäköinnistä (puh: +64(0)3 353 7749).