Palvelut

Palvelut

Hotellit

Sudima Hotelli Grand Chancellor (puh: +64(0)3 358 3139) sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä terminaalista. Muut lentokentän lähellä olevat hotellit ovat: Copthorne Hotelli Commodore (puh: +64(0)3 962 9850) ja Russley Hotel and Villas (puh: +64(0)3 358 6500). Tuloaulassa olevasta neuvonnasta (Travel and Information Center) saa tietoa hotelleista. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Kummassakin terminaalirakennuksessa on paljon baareja, kahviloita ja ravintoloita. Lentokentällä on myös suuri määrä erilaisia myymälöitä.

Matkatavarat

Matkatavaroita voi säilyttää Baggage Storage -palvelussa (puh: +64(0)3 353 7040), joka löytyy molemmista terminaaleista, neuvonnan vierestä. Säilytysmaksu: NZD 5.00–NZD 8.00 /matkalaukku/päivä. Neuvonta toimii myös löytötavaratoimistona. Kadonneita matkatavaroita voi tiedustella myös sähköpostitse.

Neuvonta

Kummassakin terminaalissa on Travel and Information Center -neuvontapalvelu, josta saa lentokenttää koskevan informaation lisäksi tietoa julkisesta liikenteestä, nähtävyyksistä yms. Neuvonnassa voi tehdä myös hotellivarauksia. Neuvontapalvelu on itse asiassa täydellinen matkatoimisto.

Yritykset

Travel and Information Center tarjoaa liikematkustajille suunnattuja palveluita (puhelin, faksi, kopiointi). Toimisto- ja kokoushuoneita voi vuokrata International Antarctic Centeristä (puh: +64(0)3 353 7798) tai Sudima Hotelli Grand Chancellorista (katso Hotellit).

Terminaalien ensimmäisessä kerroksessa on lentoyhtiöiden VIP-tiloja.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Christchurchin lentokenttä soveltuu erinomaisesti liikuntarajoitteisille matkustajille. Lentokentällä on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja hissejä, suihkuja ja wc-tiloja. Pankkiautomaatit ovat varustettu pistekirjoituksella. Suoraan terminaalin edessä on liikuntarajoitteisille matkustajille varattuja parkkipaikkoja. Lisätietoa liikuntarajoitteisille suunnatuista palveluista saa Travel and Information Center -neuvontapalvelusta.

Muut palvelut

Terminaalissa on monta pankkia, valuutanvaihtopistettä ja pankkiautomaattia. Travel and Information Center toimii myös postina. Terminaaleissa on lapsille tarkoitetut leikkialueet. Jos lentoa pitää odottaa kauan, kannattaa vierailla International Antarctic Centerissä, joka sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä terminaalista.