Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Bostonin ja lentokentän välillä on metroyhteys (MBTA Sininen linja). Lentokentällä olevalta metroasemalta pääsee lentokenttäbusseilla terminaaleihin.

Auto, bussi ja lautta

Bostonin Loganin lentokenttä sijaitsee kuusi kilometriä Bostonista koilliseen. Lännestä ja etelästä tultaessa pitää ajaa Turnpike East -moottoritietä, joka johtaa Ted Williams -tunnelin kautta suoraan lentokentälle. Kaupungin pohjoispuolelta tultaessa on kaksi vaihtoehtoa: lentokentälle pääsee autolla joko Callahan -tunnelin kautta kulkevaa I-93-tietä tai I-95-tietä. Teillä pitää seurata tieviittoja, joissa lukee 1A South Logan International Airport.

Lentokentältä pääsee Bostonin South Stationille pikabussilla (Silver Line SL1). Tällä asemalla voi vaihtaa joko metroon tai busseihin (Greyhound ja Peter Pan), joilla pääsee Etelä-Massachusettsiin ja Rhode Islandiin.

Lisäksi lentokentältä kulkee busseja Logan Dockiin, josta pääsee lautalla Boston Waterfrontiin, MBTA Harbor Express (puh: +1(0) 617-222-3200).

Autonvuokraus - Bostonin Loganin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentällä on seitsemän autovuokraamon toimistot: Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National ja Thrifty. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Kaikissa terminaaleissa on takseja. Taksit käyttävät 12 mailiin asti mittaria, ja sen jälkeen jokaisesta mailista veloitetaan $2.60, sekä 2.25 dollarin lisämaksu. Satamatunnelin tiemaksu on $5.25. Taksimatka Bostonin keskustaan maksaa $20.00-$45.00.

Pysäköinti lentokentällä

Vilkasliikenteisimmässä terminaalissa (B) on pysäköintialue, jolle parkkeeraaminen maksaa $3.00 /tunti tai $24.00 /vrk. Myös Central -parkkihallissa ja D-terminaalin pysäköintialueella on samat hinnat. Pitkäaikaispysäköintialue (Economy Parking) maksaa $18.00 /vrk tai $108.00 /viikko. Pysäköintialueelta kulkee 20 minuutin välein bussi terminaaleihin.

Lentokentän Internet-sivuilta saa ajan tasalla olevaa informaatiota koskien vapaita parkkipaikkoja. Lisätietoa pysäköinnistä (puh: +1(0) 617-561-1673).