Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lähimmät hotellit ovat: Harborside Hyatt Hotelli (puh: +1(0)617 568 1234), Embassy Suites Hotelli (puh: +1(0)617 567 5000), Hilton Bostonin Loganin lentokenttähotelli (puh: +1(0)617 568 6700) ja Holiday Inn Loganin lentokenttä (puh: +1(0) 617-5695250).
C- ja D-terminaaleissa on hotellinvaraustiskejä. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Bostonin Loganin lentokentän kaikissa terminaaleissa on suuri määrä myymälöitä, välipalabaareja, kahviloita ja myymälöitä. Ainoastaan B-, C- ja D-terminaaleissa on verovapaita myymälöitä.

Matkatavarat

Turvallisuussyistä Bostonin Loganin lentokentällä ei ole matkatavarasäilytyslokeroita. Löytötavaroita voi tiedustella D-terminaalissa sijaitsevalta Massachusettsin osavaltion poliisiasemalta (puh: +1(0)617 561 1714).

Neuvonta

B-, C- ja D-terminaaleissa on neuvontapisteitä, joista saa lentokenttää, lentoaikatauluja ja liikenneyhteyksiä koskevaa tietoa. Ulkomaanterminaalissa D on turisti-info (Travelers Aid), joka sijaitsee taksiasemalle johtavan uloskäynnin vieressä.

Yritykset

C-terminaalissa on palvelupiste, jossa käyttää faksia ja puhelinta sekä vuokrata matkapuhelimia. Lentokenttähotellit Harborside Hyatt, Embassy Suites ja Hilton tarjoavat erinomaiset kokous- ja konferenssipalvelut (Katso puhelinnumerot Hotellit-osasta). Lentokentän ja Hiltonin välillä kulkee katettu ylikulkusilta. ECC sijaitsee sataman toisella puolella, ja sieltä löytyy sekä pieniä että suuria kokous- ja vastaanottotiloja jopa 200 henkilölle, lisätietoa saa numerosta: +1(0)617 530 9460.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Bostonin Loganin lentokenttä tarjoaa erinomaiset palvelut liikuntarajoitteisille matkustajille. Lentokentällä on heille suunnattuja parkkipaikkoja, pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja hissejä, puhelimia ja wc-tiloja. Henkilökohtaista saattoapua voi pyytää D-terminaalissa olevalta Massachusettsin osavaltion poliisilta. Lisätietoa liikuntarajoitteisille henkilöille varatuista parkkipaikoista saa soittamalla Massport -pysäköintitoimistoon (puh: +1(0)617 561 1673).

Muut palvelut

Kaikissa terminaaleissa on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja. Lisäksi langaton Internet-yhteys toimii kaikkialla. A- ja C-terminaaleissa on lapsille tarkoitettuja leikkialueita (Kidports). B- ja C-terminaalien välisen alueen pohjakerroksessa on rukoushuone, “Our Lady of the Airways”. Ensiapuun saa yhteyden neuvontatiskien kautta tai soittamalla numeroon: +1(0)617 561 1800.