Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

DFW:ltä ei ole suoraa junayhteyttä, mutta lentokentän eteläpuolella on CenterPort/DFW Airport -juna-asema. Lähijunat kulkevat sekä Dallasin että Fort Worthin keskustaan. Asemalle pääsee pitkäaikaisparkkialueelle menevällä shuttle-bussilla.

Metroasemat avataan A- ja B-terminaaleissa vuonna 2014. Orange Line -metrolla pääsee silloin Dallasiin ja Las Colinasiin.

Auto ja bussi

Dallas-Fort Worthin lentokenttä sijaitsee 24 kilometriä luoteeseen Dallasin keskustasta ja 29 kilometriä koilliseen Fort Worthistä. Lentokentälle on monta tietä: pohjoispuolella moottoritiet 114, 121 sekä 635 ja eteläpuolella moottoritiet 183 ja 360. Dallasin keskustasta lentokentälle pääsee vuokra-autolla ajamalla Interstate 35 Eastiä pohjoiseen ja sitten 183-tietä International Parkwaylle, joka kulkee DFW:n lentokentän poikki.

Dallas Area Rapid Transit -yhtiöllä on pikabussit Dallasiin ja Irvingiin. Airporter-bussit (puh: +1 817 267 5150) kulkevat myös useisiin matkakohteisiin mukaan lukien isoihin hotelleihin Fort Worthissä.

Autonvuokraus Dallas-Fort Worthin lentokentällä

Dallas-Fort Worthin lentokentällä on 10 autovuokraamoa, mutta kaikilla ei ole edustusta jokaisessa terminaalissa. Auton voi vuokrata Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, E Z Rent, Hertz, National ja Thrifty -yhtiöiltä. Vuokra-autot seisovat parkissa lähellä DFW:n lentokentän etelänpuoleista sisääntuloa. Shuttle-bussi kulkee parkkialueelle viiden minuutin välein. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edestä löytyy takseja, joissa on kaikissa mittari. On myös takseja, jotka veloittavat kiinteän hinnan ($40,00 jokaiseen osoitteeseen Dallasin business-alueella ja $43,00 Fort Worthin vastaavalla). On hyvä kysyä tarkemmin kuskilta ennen taksiin nousemista.

Pysäköinti lentokentällä

Parkkihalleja ja lyhytaikaispysäköintialueita on lähellä jokaista terminaalia. Pitkäaikaispysäköintipaikat ovat pidemmällä, mutta shuttle-busseja kulkee niiden ja terminaalien välillä. Lisätietoa pysäköinnistä DFW:n lentokentällä saa numerosta +1 972 574 7275.