Palvelut

Palvelut

Hotellit

Dallas-Fort Worthin lentokentällä on kaksi Hyatt-ketjun hotellia: Grand Hyatt DFW (D-terminaalissa, puh: +1 972 973 1234) ja Hyatt Regency DFW (C-terminaalissa, puh: +1 972 453 1234). Muihin lentokentän läheisiin hotelleihin kuuluvat Dallas/Fort Worth Airport Marriott (puh: +1 972 929 8800), Holiday Inn Express & Suites (puh: +1 972 929 4499), La Quinta DFW Airport North Irving Hotel (puh: +1 972 915 4022) ja Sheraton Grand Hotel Dallas/Ft Worth Airport (puh: +1 972 929 8400). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Dallas-Fort Worthin lentokentällä on valtavasti ruoka- ja juomapaikkoja: luksus-ravintoloista pikaruokaan, kahviloista jäätelökioskeihin ja grilliravintoloista cocktail loungeihin. Myymälöiden määrä on myös päätähuimaava - lentokentällä saa tunnit helposti kulumaan.

Matkatavarat

Turvallisuussyistä matkatavaroita ei voi säilyttää DFW:n lentokentällä. Kaikissa terminaaleissa on löytötavarapiste, ja puhelimitse kadonneita esineitä voi tiedustella keskusnumerosta +1 972 574 4420.

Neuvonta

Tiedustelut DFW: lentokentästä, sen palveluista tai lentoaikatauluista voi suunnata neuvontapisteisiin (Travelers Aid) B- ja D-terminaaleissa. Niin kutsutuilta Airport Ambassadoreilta, joita on ympäriinsä, voi myös kysyä lentokenttään liittyen. Matkatavaroiden luovutusaulan lähellä on kosketusnäyttöjä, joista voi hakea tietoa lentokentästä sekä paikallisista kulkuyhteyksistä.

Yritykset

DFW:n lentokentällä on loistavat palvelut yrityksille. Business centerit A-, B-, C- ja D-terminaaleissa ovat auki 24 tuntia päivässä, kuin myös Skylink-pysäkeillä. Nopean internet-yhteyden saa tietokoneiden tai langattoman verkon kautta. Lentokentällä on useita (semi) suojaisia työpisteitä, ja faksaaminen, kopiointi sekä ulkomaanpuhelut ovat tietenkin mahdollisia. Smathers Business Center (puh: +1 972 615 6855) on Hyatt Regency -hotellissa C-terminaalissa. Lisäksi hotelli vuokraa neuvottelu-, konferenssi- ja näyttelytiloja.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Dallas-Fort Worthin lentokentällä on huomioitu erinomaisesti vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille, mukautetut hissit ja wc:t sekä madallettuja yleisöpuhelimia. Lisäksi parkkipaikkoja on varattu liikuntarajoitteisille matkustajille jokaisen terminaalin läheltä. Myös shuttle-bussit terminaalien ja pysäköintialueiden välillä on mukautettu pyörätuolissa matkustaville henkilöille.

Muut palvelut

Pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja on hajoittain terminaaleissa. On myös useita ensiapupisteitä, joihin kaikkiin saa yhteyttä numerosta: +1 972 973 3210 (tai amerikan hätänumeron 911 kautta). Muihin lentokentän puitteisiin kuuluu: lasten leikkipaikkoja, hiljaisia huoneita, suihkuja, matkapuhelinten vuokraus, ilmainen langaton verkkoyhteys (Wi-Fi), kauneudenhoitosalonkeja, kampaamoja, elokuvateattereita ja lastenhoitohuoneita. Kaikki nämä ovat vain osa Dallas-Fort Worthin lentokentän palveluista.