Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Julkinen liikenne on nopea liikkumistapa Las Vegasissa; esimerkiksi monorail-juna kulkee monien hotellien kautta. Lentokentältä pääsee lentokenttäbussilla (katso alla) Las Vegasin juna-asemalle. Las Vegasista pääsee junalla kaikkialle Yhdysvalloissa. Lisätietoa saa Yhdysvaltojen rautatieyhtiön kotisivuilta.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee noin 8 kilometrin päässä Las Vegasin keskustasta. Lentokentältä voi jopa nähdä "Las Vegas Stripin". Kadun kirkkaat neonvalot ohjaavat sinut suoraan kaupungin keskustaan.

Citizen's Area Transit -yhtiön (CAT) (puh. +1(0)702 228 7433) busseilla 108 ja 109 pääsee lentokentältä Las Vegasin juna-asemalle sekä Las Vegas Stripille. Lisätietoa saa bussiyhtiön kotisivuilta. Bussilippu maksaa vain USD 1,25. Lentokentältä järjestetään myös yksityisiä bussikuljetuksia.

Autonvuokraus Las Vegas McCarranin lentokenttä

Lentokentältä on ilmainen bussikuljetus (uloskäynnit 10 ja 11) McCarran Rent-a-Car Center -autonvuokrauskeskukseen. Kaikilla suurimmilla autovuokraamoilla on palvelupiste täällä: Advantage, Alamo/ National, Avis, EasyCar, Budget, Dollar, Hertz, Enterprise, Sixt, Payless, Sav-more ja Thrifty. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan itäpuolella (uloskäynnit 1- 4) on taksiasema. Taksimatka maksaa suunnilleen USD 15,00, hinta sisältää 15%:n tipin. Taksit veloittavat lentokenttäajosta ylimääräiset USD 1,20. Taksin voi tilata monista taksiyhtiöistä: Checker/Yellow/Star (puh. +1(0)702 873 2000) tai Dessert Cab (puh. +1(0)702 736 8000).

Lentokentän pysäköinti

McCarranin lentokentällä on useita eri pysäköintivaihtoehtoja; lyhyt- ja pitkäaikaispysäköintialueet sekä valet-pysäköintipalvelu. Jokaisella vaihtoehdolla on oma värinsä. Matkustajia hakevien tai tuovien autojen tulee seurata keltaisia kylttejä. Lyhytaikaispysäköinti (enintään 3 tuntia) ja Valet-palvelu on merkitty punaisilla kylteillä. Vihreät kyltit indikoivat pitkäaikaispysäköintialueesta. Edullisin pitkäaikaispysäköintialue on merkitty pinkillä. Tälle alueelle on bussikuljetus.