Palvelut

Palvelut

Hotellit

Best Western McCarran Inn (puh. +1(0)702 798 5530) sijaitsee lentokentän lähellä. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset (Internet)hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Molemmissa terminaaleissa on paljon myymälöitä, ravintoloita ja (pikaruoka)baareja. Ruokien ja juomien hinnat ovat yleisesti ottaen melko korkeat.

Matkatavarat

Terminaaleissa on monissa paikoissa (turvatarkastuksen jälkeen) matkatavaroiden säilytyslokeroita. Hinta: USD 2,00-3,00 /matkalaukku. Löytötavaroita voi tiedustella keskushallista tai numerosta +1(0)702 261 5134.

Neuvonta

Molemmissa terminaaleissa on neuvontapalveluita, joista saa lentokenttää ja lentoaikatauluja koskevaa informaatiota. Lentokentällä on myös info-pisteitä, joissa voi tehdä tiedusteluita painamalla 0-näppäintä. McCarranin lentokentällä on lisäksi vapaaehtoistyöntekijöitä, jotka auttavat tarvittaessa. Turisti-infoa saa monista paikoista. Lentokentällä voi lisäksi varata hotellihuoneen ja autonkuljettajan.

Yritykset

Lentokentällä voi käyttää monissa paikoissa Internet-, käännös- ja faksipalveluita. Liikematkustajille suunnattuja palveluita varten kannattaa mennä johonkin lentokentän lähellä olevaan hotelliin. Terminaalissa 2 on VIP-tila.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

McCarranin lentokentällä on liikuntarajoitteisille matkustajille mukautettuja wc-tiloja ja (TDD /LED) erikoispuhelimia kuulovammaisille. Lisäksi lentokentällä on pyörätuoliramppeja sekä erikoistarpeisiin soveltuvia hissejä ja wc-tiloja.

Muut palvelut

Molemmissa terminaaleissa on raha-automaatteja. Terminaalissa 2 on valuutanvaihtopiste. Lentokentällä on lisäksi liikuntakeskus (jossa sauna), ilmailumuseo, taidemuseo, leikkihuoneita ja ensiapuasema. Lentokentällä on mahdollista tilata "Nopea lähtöselvitys" -palvelu. Lentokentällä on lisäksi maksuttomina tietokonepisteitä(T1) ja ilmainen langaton Internet-yhteys.