Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä mutta sieltä pääsee ilmaisella bussilla (G-linja) Aviationin metroasemalle. Los Angelesin metroverkoston vihreä linja pysähtyy tällä asemalla.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee Pasific Coast -moottoritien (moottoritie 1) ja 42-moottoritien varrella sekä maksuttomien teiden 405 ja 105 risteyksessä. Huom! Moottoritien 1 nimi on lentokentän pohjoispuolella Lincoln Boulevard ja eteläpuolella Sepulvera Boulevard. Los Angelesista tultaessa pitää ajaa ensiksi maksutonta 405-moottoritietä etelään, ja myöhemmin kääntyä siltä joko maksuttomalle 105- tai maksulliselle 42-moottoritielle. Edellä mainittuja teitä pitää ajaa länteen päin. Lentokentälle johtava tie on merkitty selvästi. Ruuhka-aikoina lentokentän ympärillä kulkevat tiet ovat ruuhkaisia.

Lentokenttäbussi LAX FlyAway kulkee kaksi kertaa tunnissa useista terminaaleista Los Angelesin keskustassa olevalle Unionin asemalle. Myös Metropolitan Express -bussi ajaa Unionin asemalle. Disneylandiin pääsee Anaheimiin ja Buena Parkiin ajavalla lentokenttäbussilla. C-pysäköintialueelta lähtevillä paikallisbusseilla pääsee moniin paikkoihin Los Angelesissa ja sitä ympäröivällä alueella.

Autonvuokraus - Los Angelesin kansainvälinen lentokenttä

LA:n lentokentällä voi vuokrata auton yli 40 autovuokraamosta mutta yhtiöillä ei ole toimistoja lentokentällä. Autovuokraamoihin pitää soittaa tuloauloissa olevien matkatavarahihnojen vieressä olevista erikoispuhelimista. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Jokaisen terminaalin tuloaulan edestä löytyy takseja. Takseissa on matkamittarit mutta muutamaan suosittuun kohteeseen matkustettaessa taksit käyttävät kiinteää hintaa.

Pysäköinti lentokentällä

Jokaisen terminaalin lähellä on lyhytaikaispysäköintialue, joissa tilaa yhteensä yli 8 000 autolle. Lentokentällä on myös kaksi vähän kauempana sijaitsevaa pysäköintialuetta (B- ja C-alue). Näille alueille voi parkkeerata ilmaiseksi kahden tunnin ajan ja muutenkin hinnat ovat halvemmat. Alueiden ja terminaalien välillä on bussikuljetus (B- ja C-bussi).