Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentän ympärillä on useita hotelleja: Hilton Los Angelesin lentokenttä (puh: +1(0)310 410 4000), Holiday Inn Los Angelesin kansainvälinen lentokenttä (puh: +1(0)310 649 5151), Crowne Plaza Hotelli (puh: +1(0)310 642 7500) ja Best Western Airport Plaza Inn (puh: +1(0)310 568 0071). Tuloauloissa (matkatavarahihnojen vieressä) on puhelimia, joista voi soittaa suoraan haluamaansa hotelliin. Tuloauloissa on lisäksi erillisiä hotellinvaraustiskejä. Melkein jokaiseen hotelliin on bussikuljetus lentokentältä. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on joka puolella baareja, kahviloita, pikaruokaravintoloita, tavallisia ravintoloita ja jäätelökioskeja. Los Angelesin lentokentällä on myös paljon erilaisia myymälöitä. Kaikissa muissa terminaaleissa paitsi 1-terminaalissa on verovapaa myymälä.

Matkatavarat

Matkatavarasäilytys löytyy Tom Bradleyn terminaalin tuloaulasta. Samassa paikassa on myös pakkauspalvelu. Lentokenttäpoliisi (puh: +1(0)310 646 5252) toimii myös löytötavaratoimistona.

Neuvonta

Travelers Aid -neuvontapalvelu löytyy jokaisesta tuloaulasta, matkatavarahihnojen vierestä. Neuvonnasta saa yleisinformaation lisäksi myös saattoapua liikuntarajoitteisille matkustajille.

Yritykset

Terminaalin 4 lähtöaulassa oleva Travel Right Café tarjoaa Internet-yhteydellä varustettuja tietokoneita ja vuokraa matkapuhelimia. Tom Bradleyn terminaalin lähtöaulassa olevassa ICE-valuutanvaihtopisteessä on julkinen notaari. Saman terminaalin tuloaulassa olevassa ICE-valuutanvaihtopisteessä voi lähettää fakseja ja kopioida. Lentokentällä on kaksi kokoushuonetta: terminaalissa 3 oleva Alaska Airlinesin ylläpitämä huone (puh: +1(0)310 342 4435) ja terminaalissa 1 oleva US Airwaysin ylläpitämä huone (puh: +1(0)310 417 2054).

Lentokentän ympärillä sijaitsevat hotellit tarjoavat kokonaisvaltaisempia liikematkustajien palveluita sekä suurempia kokoustiloja.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokenttä soveltuu erinomaisesti liikuntarajoitteisille matkustajille, sillä siellä on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja hissejä, puhelimia ja wc-tiloja. Suurimpaan osaa ravintoloista pääsee pyörätuolilla. Myös C- ja D-pysäköintialueille kulkeviin busseihin pääsee pyörätuolilla. Jokaisen terminaalin vieressä on liikuntarajoitteisille matkustajille varattuja parkkipaikkoja. Kuulovammaisille on oma neuvontapalvelunumero (puh: +1(0)310 665 0370).

Muut palvelut

Terminaaleissa on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja. Lisäksi lentokentällä on leikkinurkkauksia ja hiljaisia huoneita. Tom Bradleyn terminaalissa on ensiapuasema (puh: +1(0)310 215 6000). Jokaisessa terminaalissa on defibrillaattori.