Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Link-kevytraidejunien asema sijaitsee parkkihallin neljännessä kerroksessa. Lentokenttäjuna lähtee joka 10 minuutti Seattlen keskustaan.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee noin 21 kilometriä Seattlesta etelään. Lentokentältä pääsee Seattleen ajamalla I-5-moottoritietä pohjoiseen. Liittymä 165 johtaa Seattlen keskustaan.

Suurin osa Seattlen keskustaan (4th Street, Waterfrontin lähellä) kulkevista busseista pysähtyy matkatavarahallin edessä. Parkkihallin kolmannessa kerroksessa olevasta neuvontapalvelusta saa eri liikennevälineitä koskevaa tietoa. Lisätietoa saa Sound Transitin tai Metro Transitin kotisivuilta.

Autonvuokraus Seattlen lentokenttä

Autovuokraamot sijaitsevat matkatavarahallin lähellä: Alamo, Advantage, Avis, Budget, Enterprise, Dollar, Hertz, National ja Thrifty. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Taksimatka Seattleen maksaa noin USD 35,00 ja kestää noin 30 minuuttia. Taksin voi tilata parkkihallin kolmannessa kerroksessa olevalta neuvontatiskiltä tai numerosta +1(0)206 246 9999. Limusiinikuljetus maksaa noin USD 45,00.

Lentokentän pysäköinti

Seattlen lentokentällä voi valita seuraavista pysäköintivaihtoehdoista: Yleisparkki ja terminaaliparkki. Kummallekin alueelle voi parkkeerata tunneiksi, päiviksi tai viikoiksi. Terminaalista pääsee siltaa pitkin suoraan parkkihallin neljänteen kerrokseen. Neljäs kerros on varattu terminaaliparkin asiakkaille. Parkkimaksu: USD 4,00 /tunti ja USD 35,00 /vrk. Muut parkkihallin viisi tasoa (3, 5-8) ovat yleisparkkeja. Parkkimaksu: USD 3.00 /tunti, USD 26,00 /vrk ja USD 130,00 /viikko.