Palvelut

Palvelut

Hotellit

Hilton Seattlen lentokenttähotelli & Konferenssikeskus (puh. +1(0)206 244 4800) ja Rodeway Inn SeaTac (puh. +1(0)206 246 9300) sijaitsevat lentokentän lähellä. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset (Internet)hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Turvatarkastuksen jälkeisellä alueella (keskiterminaalissa) on paljon myymälöitä, ravintoloita ja (pikaruoka)baareja. Lentokentällä on myös paljon Take Away -ruokapaikkoja, joista voi ostaa ruokaa lentokoneeseen. Tarjonta vaihtelee sushista hampurilaisiin.

Matkatavarat

Lentokentällä ei ole matkatavaroiden säilytyslokeroita. Kenin matkatavaratoimistoihin (karuselleissa 12 ja 13) voi jättää tarvittaessa matkatavaroita. Löytötavaroita voi tiedustella keskushallin huoneesta 6016 (Mezzanine-tasossa) tai täyttämällä lomakkeen Internet-sivuilla. Kadonneita matkatavaroita voi tiedustella myös suoraan lentoyhtiöltä.

Seattlen lentokentällä on ennen jokaista turvatarkastusta Send-It-Home -kioskeja (suom. lähetä kotiin). Kioskeista voi lähettää kotiin vahingossa käsimatkatavaroihin unohtuneita kiellettyjä tavaroita. Tavarat voi paketoida ja lähettää eteenpäin myös Kenin matkatavaratoimistosta.

Neuvonta

Jokaisessa terminaalissa on neuvontatiskejä, joista saa lentokenttää ja lentoaikatauluja koskevaa tietoa. Sea-Tacin lentokentällä työskentelee paljon vapaaehtoisia, jotka auttavat ongelmatilanteissa. Vapaaehtoistyöntekijät tunnistaa sinisestä takista tai violetti-punaisista vaatteista.

Yritykset

Sea-Tacin lentokentän konferenssikeskus (puh. +1(0)206 439 6602) sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä terminaalista. Keskus tarjoaa kattavat palvelut liikematkustajille: toimisto- ja kokoustilat sekä catering-palvelu. Lisätietoa saa lukemalla tämän esitteen.

Regus Business Center Express sijaitsee C-hallissa. Keskuksessa on individuaalisia työpisteitä kaikilla palveluilla. Keskuksessa voi myös ladata matkapuhelimien ja kannettavien tietokoneiden akkuja. Laptop lane (Pohjoinen satelliittiterminaali) tarjoaa samantyylisiä palveluita.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Sea-Tacin lentokentällä on liikuntarajoitteisille matkustajille mukautettuja wc-tiloja sekä (TDD) erikoispuhelimia kuulovammaisille. Parkkihallin neljännessä ja viidennessä tasossa on invaparkkipaikkoja. Lisäksi lentokentällä on pyörätuoliramppeja sekä erikoistarpeisiin soveltuvia hissejä ja wc-tiloja. Henkilökohtaisen avustuksen tarpeesta tulee ilmoittaa etukäteen lentoyhtiölle ja soittaa Huntleighin numeroon +1(0)206 433 5287.

Muut palvelut

Jokaisessa terminaalissa on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja raha-automaatteja. Lentokentällä toimii ilmainen langaton Internet-yhteys. Lentokentällä voi myös ladata matkapuhelimien ja mp3-soittimien akkuja. Laptop lane (pohjoinen satelliittiterminaali) on keskus, jossa on mahdollista käyttää Internet-yhteyttä, faksia, kopioida ja soittaa puhelimella. Lentokentällä on lisäksi Internet-puhelimia, joista voi tarkastaa sähköpostit tai etsiä tietoa lentokentästä. Lentokenttä on koristeltu modernilla taiteella.